Αρκουμανέας: Πιθανόν σήμερα τετραψήφιος ο αριθμός των κρουσμάτων! – Χαρδαλιάς: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για σκληρότερα μέτρα

Την ανησυχία του για έξαρση της διασποράς του κορονοϊού που αναμένεται να αποτυπωθεί και στα σημερινά αποτελέσματα του ΕΟΔΥ εξέφρασε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας.

«Είναι πολύ πιθανό και σήμερα να έχουμε τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων και ακριβώς γι’ αυτό σε συνδυασμό που βλέπουμε τον αυξημένο αριθμό με μεταλλάξεις θα πρέπει να είμαστε όλοι σε εγρήγορση να τηρούμε τα μέτρα», δήλωσε ο πρόεδρος ΕΟΔΥ από τα Σεπόλια όπου πραγματοποιούνται από το πρωί δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test).

Χαρδαλιάς: Πιθανά σκληρότερα μέτρα

Σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιβληθούν σκληρά περιοριστικά μέτρα όπως τον περασμένο Μάρτιο. «Αν η επιδημιολογική κατάσταση μας φέρει σε αυτό το σημείο, προφανώς θα το σκεφτούμε» είπε χαρακτηριστικά. «Είναι ένα εργαλείο το lockdown, αλλά μην ξεχνάμε πως από πίσω βρίσκονται και άνθρωποι, κόσμος που επηρεάζεται. Οπότε θέλει και απαιτεί πολλή σκέψη», διευκρίνισε.

με πληροφορίες από ert.gr

 

Tags:

,