Αποκλειστικό: Νέο επεισόδιο στο σίριαλ Κενάν Μεσαρέ: Παρέμβαση Σ.τ.Ε. από πολίτες & Σύλλογο Περιβάλλοντος κατά Δήμου

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες ομάδα πολιτών και ο Σύλλογος Περιβάλλοντος κατέθεσαν προχθές (19/11/2018) Παρέμβαση κατά του Δήμου Ιωαννιτών και υπέρ του Υπουργού Περιβάλλοντος στο Συμβούλιο της Επικρατείας, με την οποία επανέρχονται στα γνωστά θέματα που θέτουν για την οδό Κενάν Μεσαρέ.

Ουσιαστικά πρόκειται για την απάντηση των εν λόγω πολιτών στην ενέργεια ενώπιον του Σ.τ.Ε. του Αυγούστου 2018 στην οποία προέβη ο Δήμος Ιωαννιτών και με την οποία προσπαθούσε να ακυρώσει τη γνωστή απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος.

Πρόκειται για νέο «επεισόδιο» στο γνωστό σίριαλ, το οποίο θα προκαλέσει ακόμη περισσότερες καθυστερήσεις και προβλήματα στην διεξαγωγή του έργου του Δακτυλίου της πόλης των Ιωαννίνων, ένα έργο μεγάλης σημασίας για την πόλη.

Οι προσφεύγοντες ισχυρίζονται ότι το έργο αποτελεί ενιαίο σύνολο αποτελούμενο από την Κενάν Μεσαρέ, την οδό Βογιάνου και το νέο Δακτύλιο, σε αντίθεση με το Δήμο Ιωαννιτών ο οποίος θεωρεί ότι πρόκειται για τελείως διαφορετικά έργα αλλά και εντελώς διαφορετικές οδούς που εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες.

 

Tags: