Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Α. Φωκάς

Με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής  ο  Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς  έκανε γνωστό και επισήμως, ότι πλέον δεν ανήκει στη κοινοβουλευτική ομάδα της Ένωσης Κεντρώων.

Στην επιστολή  ανεξαρτητοποίησης , περιγράφει ως λόγους για την απόφασή του, την έλλειψη στρατηγικής κατεύθυνσης και την έλλειψη θάρρους για την αντιμετώπιση των παθογενειών.

Ο βουλευτής υπογραμμίζει ότι θέλει να συνεχίσει μ’ όλες του τις δυνάμεις να παλεύει για το καλό της πατρίδας του και του τόπου του και να υπηρετεί τα θεμελιώδη συμφέροντα του ελληνικού λαού.

Συνέχισε, μάλιστα, λέγοντας: «Η αποχώρησή μου συνοδεύεται από τη βεβαιότητα ότι ανταποκρίθηκα πλήρως απέναντι στα κοινοβουλευτικά καθήκοντα της Ένωσης Κεντρώων, αλλά και των εν γένει υποχρεώσεων μου απέναντι στο κόμμα. Η έλλειψη στρατηγικής κατεύθυνσης, η έλλειψη θάρρους να τα βάλουμε με τις παθογένειες, με ανάγκασαν να πάρω τη δύσκολη αυτή απόφαση, να ανεξαρτητοποιηθώ σήμερα, από την κοινοβουλευτική ομάδα της Ένωσης Κεντρώων».

Τέλος, ο κ. Φωκάς δήλωσε πως τα συμφέροντα του ελληνικού λαού είναι γι αυτόν προτεραιότητα και δεν θα σταματήσει να τα υπηρετεί λεπτό!

Η αποχώρηση του κ Φωκά είναι η τέταρτη από την  Κοινοβουλευτική  Ομάδα  προηγήθηκαν η κα Μεγαλοοικονόμου , ο κ. Καρράς και ο κ. Κατσαντώνης

πηγή: ert.gr

 

Tags: