Αναβλήθηκαν οι εκλογές προέδρου στη Ν.Δ. λόγω τεχνικού προβλήματος

Λόγω τεχνικού προβλήματος το online σύστημα δεν λειτούργησε – Οι κάλπες δεν άνοιξαν – Σοβαρό πλήγμα στην εικόνα του κόμματος – Παράπονα, διαμαρτυρίες και εκνευρισμός από τους υποψηφίους προέδρους

prond

Κωμωδία θυμίζει η διαδικασία εκλογών στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Λόγω τεχνικού προβλήματος στο online σύστημα, οι κάλπες δεν άνοιξαν ποτέ και η προγραμματισμένη για σήμερα εκλογή αναβλήθηκε πριν καν ξεκινήσει. Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Με βάση τις διαβεβαιώσεις της νομικής υπηρεσίας του κόμματος, η εταιρία που είχε αναλάβει το τεχνικό μέρος της διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία δεν τήρησε τις συμβατικές υποχρεώσεις της. Ως εκ τούτου, καθίσταται αδύνατη τεχνικά η διεξαγωγή της διαδικασίας των εκλογών για σήμερα, η οποία και αναβάλλεται“.

Οι υποψήφιοι πρόεδροι:

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, εξέφρασε την πρόθεσή να παραιτηθεί από τη διεκδίκηση, εάν προχωρήσει η εκλογική αναμέτρηση με χειρόγραφη καταγραφή των μελών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με δήλωσή του, ζήτησε να αναλάβει την προεδρία του κόμματος η Μαριέτα Γιαννάκου, και να ορίσει η ίδια νέο γραμματέα, ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή πορεία προς τη διαδοχή.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για “φιάσκο” και “υπευθύνους”, εννοώντας τον Α. Παπαμιμίκο και τον Β. Μειμαράκη, ζητώντας πάντως να διαφυλαχθεί η ενότητα του κόμματος.

Την παραίτηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, του γραμματέα Ανδρέα Παπαμιμίκου και των μελών της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής, ζήτησε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

 

Tags:

, , , , , , ,

Leave a Reply