Άναψε και στην Άρτα το Χριστουγεννιάτικο δέντρο – Μπαίνει σε γιορτινό κλίμα η πόλη

Σε γιορτινό κλίμα μπήκε και επισήμως η Άρτα με τη φωταγώγηση του εντυπωσιακού Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική Πλατεία, η οποία πλαισιώθηκε μουσικά από την Φιλαρμονική του Μ/Φ Συλλόγου «Σκουφάς». Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, σηματοδοτεί και επίσημα την έναρξη της εορταστικής περιόδου και η Άρτα «φόρεσε» τα γιορτινά της, με εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια.

Το δέντρο, ύψους 15 μ., φωταγωγήθηκε χθες το απόγευμα, με λαμπιόνια και χρωματιστές μπάλες από το Δήμαρχο Αρταίων Χρ. Τσιρογιάννη, σύσσωμη την Δημοτική Αρχή και Δημοτικούς Συμβούλους των υπόλοιπων παρατάξεων, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δημάρχου, αλλά και πλήθος κόσμου. Ταυτόχρονα, σε γιορτινό κλίμα μπήκαν και όλες οι Δημοτικές Ενότητες και οι γειτονιές, με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου στολισμού.

Ενώ και στις δύο πλατείες έχουν στηθεί για την περίοδο των εορτών εκδηλώσεις, παιχνίδια, ζαχαρωτά κάνοντας τα Χριστούγεννα ακόμη πιο μαγικά.

Ο Δήμος Αρταίων εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα, Καλή χρονιά και ευχαριστεί όλους τους συμπολίτες που έδωσαν το «παρών» στη χθεσινή εκδήλωση, καθώς την Φιλαρμονική του Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ», το μουσικό συγκρότημα ”The Rebellions”, το οποίο και θα ανανεώσει το ραντεβού του με την πόλη μας σε νέα ημερομηνία, αφού η προγραμματισμένη  μουσική συναυλία αναβλήθηκε λόγω της βροχής, όπως και όλα τα στελέχη του Δήμου βοήθησαν στην χθεσινή εκδήλωση. Επίσης, ευχαριστεί όλους τους Συλλόγους και τους Φορείς που συμμετέχουν στη συνδιοργάνωση των εκδηλώσεων τις ημέρες των εορτών.

 

Tags: