Ανακοινώσεις για …κουτόφραγκους

“Ο προορισμός Ιωάννινα – Ήπειρος μπήκε δυναμικά στην Ολλανδική τουριστική αγορά” ισχυρίζεται αυτάρεσκα όσο και πομπωδώς, ως συνήθως, το σημερινό σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου Ιωαννιτών.

Σε μια απέλπιδα μάλιστα προσπάθεια να …τεκμηριώσει τον προφανώς αστείο ισχυρισμό, αναφέρει ότι «το συγκεκριμένο γεγονός έλαβε εκτενή δημοσιότητα στην ολλανδική αγορά, μέσω live streaming παρουσίασης των Ιωαννίνων στη σελίδα ‘I Love Griekenland’, από Έλληνα δημοσιογράφο και ανταποκριτή της Κομισιόν στην ελληνική τηλεόραση»

Δηλαδή, κοντολογίς, πήγαν μια βόλτα Ολλανδία, με άγνωστο αλλά σίγουρα υψηλό κόστος, έκαναν μερικές δημόσιες σχέσεις και ένα …live streaming και …έσωσαν τον τουρισμό…

Μόνο που … εκτίθενται, διότι η εν λόγω σελίδα που τουριστικά μας …έσωσε, έχει μόλις …. 124 μέλη, όπως μπορείτε να δείτε στη σχετική εικόνα που δημοσιεύουμε.

Σε τελείως άλλο μήκος κύματος η σχετική δήλωση του πρ. δημάρχου Εμμανουηλίδη που συμμετείχε στο ταξίδι, ότι η περιοχή μας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλους προορισμούς που τα κέντρα αποφάσεων προβάλουν περισσότερο. Λιτός, ακριβής και …σοβαρός.

Υπάρχουν κουτόφραγκοι στα Γιάννινα;

Μάλλον μερικοί θα διαπιστώσουν πως όχι!

Epirus News

 

Tags: