Ανακοίνωση τομέα Υγείας ΝΔ Ιωαννίνων: “Ντροπή και όνειδος!”

«Πριν τις μεγαλοστομίες και τους κομπασμούς για το νέο πενταόροφο κτήριο αλλά και τον υπερσύγχρονο μαγνητικό τομογράφο 3.0 Tesla του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, ο κ. Πολάκης θα έπρεπε να ζητήσει δημόσια «συγγνώμη» γιατί οι ομοϊδεάτες σύντροφοί του, πολέμησαν από όποιες θέσεις κατείχαν, τόσο την επέκταση του ΠΓΝΙ – την οποία την θεωρούσαν χωρίς σκοπιμότητα – αλλά και την αποδοχή της δωρεάς του Ιδρύματος «Στ. Νίαρχος» για την προμήθεια του Μαγνητικού Τομογράφου 3.0 Tesla, την οποία θεωρούσαν «ύποπτη».

Γιατί ήρθατε σήμερα στα Γιάννενα κ. Πολάκη; Για να φωτογραφηθείτε και να προβληθείτε με ένα έργο πνοής που όχι μόνο δεν αποτελεί επίτευγμα δικό σας, αλλά τουναντίον ως παράταξη αγωνιστήκατε με «νύχια και δόντια» να μην πραγματοποιηθεί;

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ κ. Πολάκη!!! Αντί να ζητήσετε «συγγνώμη» από τους Εργαζομένους στην Υγεία, που με τις πολιτικές σας τους έχετε εξαθλιώσει, έρχεστε να προβάλλετε το δήθεν έργο που επιτελείτε από τον Υπουργικό σας θώκο, με το έργο άλλων… «μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα» με άλλα λόγια!!!

Κ. Πολάκη εάν το ΕΣΥ στέκεται ακόμη στα πόδια του, έστω και βαριά πληγωμένο, είναι γιατί οι Εργαζόμενοι σ’ αυτό θυσιάζουν εαυτούς… Στη δική τους φιλοτιμία βασίζεται το ΕΣΥ και λειτουργεί, μια φιλοτιμία που τις περισσότερες φορές είναι ισχυρότερη από τη δική σας ανικανότητα, την οποία και καλύπτει.

Αν θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε το ΕΣΥ κ Πολάκη… απλά παραιτηθείτε!!!»

 

Tags: