Ανακοίνωση ΟΝΝΕΔ Ν.Ε. Ιωαννίνων

NDΗ ΟΝΝΕΔ Ν.Ε. Ιωαννίνων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«« Τον Ιανουάριο μας έλεγαν: «τα πράγματα δε μπορεί να γίνουν χειρότερα απ’ ό,τι είναι». Τον Ιούλιο: «δώστε μας τη δύναμη να διαπραγματευτούμε». Πλέον δεν υπάρχει άλλος χρόνος για πειραματισμούς και… «λεβεντιές». Οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δοκιμάσθηκαν και αποκαλύφθηκαν.

Η Οικονομία, η ανεργία, η Παιδεία, το μεταναστευτικό και όλα τα μεγάλα εθνικά θέματα, απαιτούν αποτελεσματική και αποφασιστική διαχείριση. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι πραγματική επανάσταση και φιλοπατρία είναι να πραγματοποιηθούν οι μεταρρυθμίσεις που θα αλλάξουν όλα όσα μας θυμώνουν.

Σε αυτές τις εκλογές ας αφήσουμε στην άκρη όσα ενδεχομένως μας χωρίζουν και ας προτάξουμε την επιθυμία μας για μια Ελλάδα που θα προχωρήσει μπροστά με σταθερό ευρωπαϊκό προσανατολισμό.

Μοναδικός εγγυητής σε αυτήν την εθνική προσπάθεια είναι η Νέα Δημοκρατία, η Παράταξη που ποτέ δεν κρυβόταν και καλούνταν να σώσει τη χώρα σε κρίσιμες στιγμές όπως η σημερινή.  Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό θα επιτευχθεί από τις 21 Σεπτεμβρίου, με τη Νέα Δημοκρατία να αναλαμβάνει τη διακυβέρνηση της χώρας.

ΟΝΝΕΔ Ν.Ε ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ »»

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply