Ανακοίνωση για την αποκατάσταση της υδροδότησης σε περιοχές των Ιωαννίνων

Ιωάννινα, λίμνη & νησίΗ ΔΕΥΑΙ ανακοινώνει στους κατοίκους των Ιωαννίνων πως η αποκατάσταση της υδροδότησης σε ορισμένες περιοχές των Ιωαννίνων θα γίνει αργά σήμερα το απόγευμα.

Υπενθυμίζουμε πως τα συνεργεία της ΔΕΥΑΙ εργάζονται για την αποκατάσταση εκτεταμένης βλάβης στον κεντρικό υπόγειο αγωγό του συστήματος, η οποία απαιτεί αντικατάσταση μεγάλου μέρους του αγωγού.

Παρ’ ότι οι εργασίες συνεχίζονται από την Κυριακή μέχρι σήμερα, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου (και κατά τη διάρκεια της νύχτας), απαιτήθηκαν επιπλέον ώρες αποκατάστασης από τις αρχικώς προβλεφθείσες (υπολογίζονταν να ολοκληρωθούν οι εργασίες σήμερα το πρωί) λόγω προβλημάτων που συνάντησαν τα συνεργεία της ΔΕΥΑΙ κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Έτσι οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν αργά σήμερα το μεσημέρι, που σημαίνει ότι η αποκατάσταση της υδροδότησης θα αρχίσει να γίνεται σταδιακά από τις απογευματινές προς νυχτερινές ώρες.

Υπενθυμίζουμε ότι οι περιοχές των Ιωαννίνων στις οποίες ισχύει η διακοπή νερού είναι οι περιοχές: Νέα Ζωή, Αμπελόκηποι, στα ψηλά σημεία Δροσιάς, στις οδούς: τμήμα Μεγ. Αλεξάνδρου, τμήμα Δωδώνης, Νικοπόλεως, Κενάν Μεσσαρέ, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Δουρούτης.

Η ΔΕΥΑΙ ζητάει την κατανόηση των συμπολιτών και τους διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών και την αποκατάσταση της υδροδότησης.

 

Tags:

, , , ,