Ανακοίνωση από την “Ομάδα Πιστοποιημένων Ανανηπτών Πρέβεζας”

Με αφορμή, την αυξημένη ανάγκη για εκπαίδευση στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και στην χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (BLS/AED), την αυξημένη ζήτηση από συμπολίτες μας, με κοινό σημείο την πιστοποίησή μας ως εκπαιδευτές (BLS/AED Instructors) απ’ το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC) και την διάθεσή μας για εθελοντική προσφορά, οργανώσαμε σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Προνοσοκομειακής Φροντίδας (Ε.Ε.Π.Φ) μια ανοιχτή ομάδα εθελοντών -οχι αποκλειστικά απ’ το χώρο της Υγείας- που ζούνε και εργάζονται στην Πρέβεζα, με σκοπό την εκπαίδευση και πιστοποίηση του κοινού της περιοχής μας, στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Σημαντική βοήθεια μας παρέχει η Διοίκηση του Νοσοκομείου Πρέβεζας, διαθέτοντας μας οταν χρειάζεται, τους χώρους για την πραγματοποίηση των σεμιναρίων.

Η ομάδα είναι ανοιχτή σε όποιον επιθυμεί, οχι μόνο να εκπαιδευτεί, αλλα να γίνει και ο ίδιος εκπαιδευτής.

Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί δύο Σεμινάρια πιστοποίησης BLS/AED, στην Ν. Σαμψούντα και στον Ωρωπό, στα οποία εκπαιδεύτηκαν και πιστοποιήθηκαν περίπου 40 άτομα.

Είμαστε στην διάθεση οποιουδήποτε (ιδιώτη ή φορέα) επιθυμεί επίσημη πιστοποίηση απ’ το ERC στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και στην χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή.

Πληροφορίες 6977460770

Για την Ομάδα πιστοποιημένων Ανανηπτων / Εκπαιδευτών
Δημ. Ν. Πανταζής, Καρδιολόγος-Δ/ντής ΕΣΥ
Course Director ERC

 

Tags: