Αηδιαστική βρωμιά γύρω από τους βυθιζόμενους κάδους απορριμάτων στην πόλη των Ιωαννίνων…

Όταν τοποθετήθηκαν οι “βυθιζόμενοι” κάδοι απορριμμάτων σε πολλά σημεία, κυρίως στο κέντρο της πόλης, ο Δήμος συγκέντρωσε -και σωστά-, μόνο κολακευτικά σχόλια.

Τώρα τα σχόλια, είναι μόνο αρνητικά, για την αηδιαστική εικόνα που παρουσιάζουν οι κάδοι αυτοί περιμετρικά τους, σε σημείο μάλιστα που πολλοί συμπολίτες να αποφεύγουν να πατήσουν στα μεταλλικά δάπεδα των κάδων και αναζητούν τους παλιούς κάδους για να ρίξουν τα σκουπίδια τους.

Και γεννιέται το ερώτημα. Κανένας αρμόδιος από τον τομέα καθαριότητας του Δήμου, ή κάποιος άλλος επίσης στέλεχος του Δήμου, δεν εντόπισε αυτή την εικόνα που δυσφημίζει την πόλη σε κεντρικότατα σημεία της;

Ιδού λοιπόν τι εικόνα παρουσιάζουν οι κάδοι αυτοί, βουτηγμένοι στην βρωμιά και την δυσοσμία.
Κι αν στον Δήμο εκφράζουν έκπληξη από τι φωτογραφίες που βλέπουν, ας πάνε να δουν με τα μάτια τους την απαράδεκτη κατάσταση των κάδων έξω από την Λέσχη Αξιωματικών!!!

Βέβαια ερωτηματικά υπάρχουν και για την προέλευση αυτών των υγρών που θυμίζουν λίπη, ή υγρά υπολείμματα φαγητών, ή λάδια και παρόμοια. Είναι όμως αποτρεπτικά από το να πατήσουν πάνω στις μεταλλικές βάσεις οι πολίτες, ενώ η εικόνα για τους διερχόμενους είναι όντως αηδιαστική.

Βέβαια είναι υπαρκτό το πρόβλημα του πλυσίματος των κάδων απορριμμάτων σε όλη την πόλη, και είναι να απορεί κανένας αν υπάρχει συνεργείο για να καλύπτει αυτές τις ανάγκες. Όμως αυτές οι απαράδεκτες εικόνες, πρέπει άμεσα να εξαφανιστούν και επιπλέον σε τακτά χρονικά διαστήματα να υπάρχουν συνεργεία για την καθαριότητά τους.

πηγή: allnews-epirus.blogspot.com

 

Tags: