Αφήνουν τα κουπιά και τρέχουν στα Street Relays των Ιωαννίνων

Η κωπηλασία είναι άθλημα που παράγει πρωταθλητές στα Ιωάννινα και είναι άθλημα που στήριξε τα Βίκος Street Relays σε όλους τους αγώνες από πέρσι μέχρι σήμερα. Το ίδιο θα συμβεί και στην δεύτερη… έκδοση των αγώνων σκυταλοδορμιών δρόμου στην πόλη των Ιωαννίνων, το Σάββατο 13 Ιουνίου, με τον Γύρο του Κάστρου.

Η Κατερίνα Ζέρβα, χάλκινη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων το 2014, ετοιμάζεται να πάρει ξανά σκυτάλη και να τρέξει στις σκυταλοδρομίες δρόμου, στηρίζοντας με τη σειρά της την “Κιβωτό του Κόσμου” στη Πωγωνιανή. “Είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχω σε αυτή τη διοργάνωση και πραγματικά είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Με αυτόν τον αγώνα ο αθλητισμός και συγκεκριμένα το τρέξιμο δείχνει και μια άλλη πλευρά του, την  ομαδικότητα και τη συνεργασία. Εγώ θα συμμετέχω στο αγώνισμα της μικτής σκυτάλης, μαζί με αντάξιους συναθλητές μου και πολύ καλούς φίλους μου”, επεσήμανε ο νεαρή πρωταθλήτρια, προσθέτοντας πως “θα ήθελα να παρακινήσω τον κόσμο των Ιωαννίνων να συμμετάσχει στα Relays και να κάνει τον αθλητισμό τρόπο ζωής”.

Η Ζέρβα θα είναι στην τετράδα με τον Νίκο Βλάχο, 5ο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων, τον Αποστόλη Λαμπρίδη, χρυσό Ολυμπιονίκη Νέων το 2012 και τον Κωνσταντίνο Μάντζιο, βαλκανιονίκη και πανελλήνιο πρωταθλητή. Εκτός από αυτή τη τετράδα πολλοί κωπηλάτες του ιστορικού Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων θα συμμετέχουν στα Relays, όπως είχε συμβεί και την περσινή χρονιά.

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply