9η ανάβαση Μιτσικελίου

Ο Όμιλος Φίλων Ποδηλάτου Ιωαννίνων (ΟΦΠΙ) συνδιοργανώνει με το Δήμο Ιωαννιτών και σε συνεργασία με την Τ. Κ. Λιγκιάδων και τον Πολτιστικό Σύλλογο Λιγκιάδων την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012 την «9η Ανάβαση Μιτσικελίου», την απολαυστικότερη ανάβαση στην Ελλάδα, με έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.)., στις κατηγορίες Ανδρών- Νέων 24 χιλμ. Εφήβων, παίδων Μάστερς και ΟΠΕΝ 18 χιλιόμετρα

Διαδρομή:

Αφετηρία από την Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων, Πέραμα, Εθνική οδό Ιωαννίνων – Μετσόβου, Λιγκιάδες, κορυφή Μιτσικελίου, υψόμετρο 1810 μέτρα. Προθέρμανση 10 χιλιόμετρα, σύνολο διαδρομής περίπου 24 χιλιόμετρα. Δήλωση συμμετοχής και χάρτης είναι στα «αθλητικά» στη διεύθυνση www.ofpi.gr ή στέλνονται με Φαξ.

Πρόγραμμα:
– 09.00: Άφιξη αθλητών στην Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων, εγγραφή.
– 10.00: Εκκίνηση αγώνα.
– 13.30: Βράβευση αθλητών στο Πνευματικό Κέντρο Λιγκιάδων.

Όροι συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές της ΕΟΠ και ερασιτέχνες φίλοι του ποδηλάτου. Όλοι συμμετέχουν με δική τους ευθύνη ή του κηδεμόνα τους. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία υποχρέωση για κάθε ενδεχόμενο ατύχημα ως και φθορά ή απώλεια αγωνιστικού υλικού. Ποδηλάτες ηλικίας κάτω των 18 ετών συμμετέχουν μόνο με γραπτή συγκατάθεση του Κηδεμόνα.

Κανονισμοί:

Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. Για οτιδήποτε απρόβλεπτο ή όποια αλλαγή αποφασίζει τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή.

Βραβεύσεις: Ανά κατηγορία:
– 1ος νικητής χρυσό μετάλλιο – δίπλωμα,
– 2ος νικητής αργυρό μετάλλιο- δίπλωμα,
– 3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο – δίπλωμα και όλοι οι συμμετέχοντες δίπλωμα.

Μετά τη βράβευση θα ακολουθήσει γεύμα με ντόπιες, παραδοσιακές πίτες, προσφορά των κατοίκων μέσω του Πολιτιστικού Συλλόγου Λιγκιάδων.

Δηλώσεις συμμετοχής:

Μέχρι το Σάββατο 28/09/2012 στο E-mail: [email protected], ή στο Φαξ: 26510.37522. Πληροφορίες στο: 6974.083835.

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply