2ος «Δρόμος της Νίκης» στο Καλπάκι Ιωαννίνων

Δύο πορείες 9χλμ και 21 χλμ περιλαμβάνει ο 2ο «Δρόμος της Νίκης» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 στο ιστορικό Καλπάκι.

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στους ήρωες που θυσιάστηκαν για την ελευθερία και την πατρίδα και πραγματοποιείται στα πλαίσια των ιστορικών εκδηλώσεων «ΚΑΛΠΑΚΙΑ 2019».

«Ο Δήμος Πωγωνίου τιμά κάθε χρόνο όσους χάθηκαν για την πατρίδα διοργανώνοντας τις ιστορικές εκδηλώσεις «ΚΑΛΠΑΚΙΑ». Ο «Δρόμος της Νίκης» διέρχεται από αυτά τα σημεία και καλούμε αθλητές και μη να δηλώσουν συμμετοχή και να γίνουν κομμάτι αυτών των ιστορικών εκδηλώσεων που αποτίουν φόρο τιμής σε όσους χάθηκαν για την ελευθερία» σημείωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κων/νος Καψάλης.

Στις λεπτομέρειες του αγώνα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 9:30 π.μ. αναφέρθηκε το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Βαγγέλης Τσίμαρης. «Οι εγγραφές για το 2ο Δρόμο της Νίκης ξεκίνησαν και είναι δωρεάν! Η αφετηρία και ο τερματισμός θα γίνουν στο Δημαρχείο Καλπακίου και καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή» τόνισε.

Περισσότερες πληρφορίες στις ιστοσελίδες του φορέα που διοργανώνει την εκδήλωση: myadventure.gr/product/kalpakia-o-dromos-tis-nikis-21km-2019/

 

Tags: