2ο Διεθνές Συνέδριο Λογοτεχνίας

Ο Δήμος Λοκρών, η Αιάντειος Δημόσια Βιβλιοθήκη της Αταλάντης και ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος ανακοινώνουν:

«« Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας το 2ο Διεθνές Συνέδριο Λογοτεχνίας «Αδελφοποιημένοι κόσμοι» με τη συμμετοχή πολλών διακεκριμένων λογοτεχνών από το εξωτερικό, στις 22, 23 και 24 Οκτωβρίου στην Αταλάντη, που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Λοκρών, η Αιάντειος Δημόσια Βιβλιοθήκη της Αταλάντης και ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, με τη στήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την πρώτη μέρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Λοκρών και τις επόμενες ημέρες στην αίθουσα εκδηλώσεων Κωνσταντίνειου Πνευματικού Κέντρου Αταλάντης. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν ομιλίες, απαγγελίες καθώς και λογοτεχνικές συζητήσεις, και πλαισιώνονται από τις Χορωδίες Αταλάντης, «Η Αρμονία» (22/10) και «Η Πρόοδος» (24/10) και τη συναυλία – αφιέρωμα στους ποιητές Οδ. Ελύτη και Ν. Γκάτσο (23/10). »»

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply