Όραμα Ενεργών Πολιτών – Εγκαίνια εκλ. κέντρου

Ο συναδυασμός “Όραμα Ενεργών Πολιτών” του υποψηφίου Δημάρχου Πάργας Θ. Λιόλιου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«« Με πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου από τον Δήμο της Πάργας, έγιναν χθες τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού “Όραμα Ενεργών Πολιτών” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αθανάσιο Λιόλιο. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής του Νομού Ευάγγελος Παπαχρήστος, ο Νομάρχης Βασίλειος Ιωάννου, ο Γραμματέα ς της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ  Σπ. Κατσάνος, ο υπ. αντιπεριφερειάρχης  Ν. Πρέβεζας Κ. Αρβανίτης, ο διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας  Άκης Τσούτσης, ο τέως Δήμαρχος Φαναρίου Γεώργιος Καούρης κ.λ.π.

Τον υπ. Δήμαρχο παρουσίασε η Μαρία Ζέρβα η οποία στην ομιλία της ανέφερε ότι ο νέος Δήμος χρειάζεται πολιτικά πρόσωπα με γνώση, με ήθος, που θα υπηρετήσουν τη διαφάνεια, την δημοκρατική διαδικασία και την ανάπτυξη, χωρίς κομματισμούς και προσωπικές πολιτικές, αυτός που μπορεί να εγγυηθεί μια θετική πορεία για τον τόπο είναι ο Αθανάσιος Λιόλιος, είπε.

Στην ομιλία του ο υπ. Δήμαρχος εξέφρασε την βεβαιότητα για νίκη από την α΄ Κυριακή και αυτό το στήριξε σε μετρήσεις, στην δυναμική του ψηφοδελτίου και στην παρουσία των πολιτών στην τελετή των εγκαινίων. Ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να εντείνουν τον αγώνα τους τις λίγες μέρες που απομένουν. Ανέφερε ’’ότι οι εκλογές δεν κερδίζονται με μικρορουσφέτια, ταξίματα για διορισμούς και ψεύτικες θολές υποσχέσεις, τακτική που ακολουθείται από τον συνδυασμό του νύν δημάρχου’’. Εγγυήθηκε το αυτοδιοίκητο της Πάργας και την απόλυτη διαφάνεια.’’ ’δεν θα επιτρέψω να βάλει κανείς τα χέρια του στο δημοτικό ταμείο, γιατί τα χρήματα αυτά είναι ιερά και ανήκουν στους δημότες.’’ είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος “ζήτησε συμμετοχή στα κοινά για να φτιάξουμε τον τόπο μας, γιατί αλλαγές δεν γίνονται από πολίτες του καναπέ”

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply