Φανάρι: Επίσκεψη – Ομιλία Β. Αργύρη

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Βαγγέλης Αργύρης περιόδευσε σε χωριά του Φαναρίου Πρεβέζης. Στη συνέχεια μίλησε στο Καναλάκι Πρεβέζης. Τον κ. Αργύρη συνόδεψαν ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Αρβανίτης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης «ΗΠΕΙΡΟΣ – ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ».

Ο κ. Αργύρης στην ομιλία του τόνισε :

«Έχουμε παρουσιάσει εδώ και πολύ καιρό το Πρόγραμμά μας. Ένα πρόγραμμα αυστηρό, λιτό και συγκεκριμένο. Με στόχους, προτεραιότητες και χρονοδιάγραμμα, που πραγματώνει τους πόθους και τις προσδοκίες των Ηπειρωτών. Η άλλη παράταξη που διεκδικεί την ψήφο των πολιτών δεν έχει παρουσιάσει τίποτε. Ούτε μία πρόταση. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Δεν προτείνουν, δεν έχουν σχέδιο για το παρόν και το μέλλον της Ηπείρου. Θέλουν μόνο να υφαρπάξουν την ψήφο του Ηπειρώτη.

Κτυπάνε όμως σε λάθος πόρτα. Οι Ηπειρώτες έκαναν την επιλογή τους. Δεν θα επιτρέψουν να πάει η Ήπειρος πίσω στη συντήρηση και την απραξία. Ψηφίζουν μέλλον. Ψηφίζουν δημιουργία. Ψηφίζουν «Ήπειρο τόπο να ζεις» επεσήμανε ο κ. Αργύρης.

Στη συνέχεια ο κ. Αργύρης μίλησε για την προοπτική ανάπτυξης του Ν. Πρέβεζας και ειδικότερα της περιοχής Φαναρίου.

« Το Φανάρι μία από τις παραγωγικότερες περιοχές της Ηπείρου, με έναν αξιόλογο κάμπο και τον Αχέροντα αποτελεί μία δυναμική περιοχή στην αγροτική παραγωγή, στον τουρισμό, στο περιβάλλον.

Η παράταξή μας εγγυάται μία σειρά δράσεων που αναδεικνύει τον κάμπο, την θάλασσα και τον Αχέροντα, την ιστορία και τον τοπικό πολιτισμό, ως κύριους πλουτοπαραγωγικούς τομείς που παράγουν προϊόντα με ποιότητα και διαπίστευση.

Εδώ στο Φανάρι συναντιόνται η αγροτική παραγωγή, ο τουρισμός, το επώνυμο προϊόν, η ιστορία και ο πολιτισμός. Σύνθημά μας είναι ποιότητα και ταυτότητα παντού. Για το Φανάρι της ανάπτυξης και της παραγωγής. Για την Ήπειρο της ποιότητας και της δημιουργίας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αργύρης.

«Στις εκλογές αυτές διακυβεύεται η τύχη της Ηπείρου και των Ηπειρωτών. Οι πολίτες του Φαναρίου αλλά και όλης της Ηπείρου έχουν πάρει την απόφασή τους. Αυτό δείχνει η σημερινή συγκλονιστική παρουσία σας. Να πάρετε την  τύχη της Ηπείρου και την δικιά σας στα χέρια σας. Δυνατά και αποφασιστικά.

Το ποτάμι των Ηπειρωτών, το ποτάμι δημιουργίας και αγώνα, γίνεται όλο και μεγαλύτερο. Και θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο μέχρι το βράδυ των εκλογών, όταν θα κληθούμε να κάνουμε πράξη όσα υποσχεθήκαμε. Να είστε σίγουροι ότι όπως μας εμπιστευθήκατε έτσι εμείς θα σας δικαιώσουμε» κατέληξε ο κ. Αργύρης.

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply