Υποψ. Αντιπεριφερειάρχης – Σύμβουλοι Πρέβεζας

Ο συνδυασμός «Ήπειρος, Τόπος να Ζεις», ολοκληρώνει την ανακοίνωση των υποψήφιων Αντιπεριφερειαρχών, δίνοντας στη δημοσιότητα το όνομα του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη για την Περιφερειακή Ενότητα της Πρέβεζας. Τη θέση καταλαμβάνει ο Χημικός Μηχανικός, κ. Κώστας Αρβανίτης. Ο Κώστας Αρβανίτης αποτελεί μία σημαντική υποψηφιότητα, με σημαντική προσφορά στην τοπική κοινωνία και πολύ καλή γνώση των προβλημάτων της περιοχής αλλά και των δυνατοτήτων της.

Βιογραφικό Σημείωμα του κ. Αρβανίτη

Γεννήθηκε το 1960. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Σπούδασε Χημικός Μηχανικός και γνωρίζει Αγγλικά και Η/Υ. Εργάστηκε στο Κέντρο Προγραμματισμού και Ερευνών (ΚΕΠΕ), στη νομαρχία Πρέβεζας και στην ΕΤΑΝΑΜ. Την περίοδο 1996 – 2007 διετέλεσε Διευθυντής της Εταιρίας. Το 2007 προσλήφθηκε από τη ΜΟΔ στο Υπουργείο Οικονομίας και τον τελευταίο χρόνο ήταν συνεργάτης του υφυπουργού Οικονομίας με ευθύνη την παρακολούθηση θεμάτων του ΕΣΠΑ.

Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πρέβεζας

Ο συνδυασμός «Ήπειρος , Τόπος να Ζεις» παρουσίασε κατά τη διάρκεια συνάντησης του υποψήφιου Περιφερειάρχη, κ. Βαγγέλη Αργύρη, με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού για την Περιφερειακή Ενότητα της Πρέβεζας. Υποψήφιοι καταξιωμένοι, με θέληση και όρεξη για δουλειά και προσφορά στον κοινό μας στόχο να πάμε την Ήπειρο μπροστά. Πρόσωπα που δημιουργούν γέφυρες ανάμεσα στη γνώση και την εμπειρία και στην ανανέωση και την ελπίδα. Υποψήφιοι που πιστεύουν στις δυνατότητες που έχει η Ήπειρος μέσα από την αιρετή Περιφερειακή Διοίκηση.

1. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – ΑΔΑΜΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
2. ΓΑΤΣΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΑΓΡΟΤΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝ/ΣΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
3. ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΤΟΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ  ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
4. ΓΚΑΡΤΖΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
5. ΖΑΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΒΙΟΛΟΓΟΣ-ΙΧΘΥΟΛΟΓΟΣ
6. ΙΩΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΓΕΩΠΟΝΟΣ
7. ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟ  ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ
8. ΛΕΤΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΕ
9. ΝΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ – ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΚΤΕΛ  ΠΡΕΒΕΖΑΣ
10. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
11. ΠΕΠΟΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΓΙΑΤΡΟΣ
12. ΣΙΑΦΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ, ΧΗΜΙΚΟΣ-ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ
13. ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ
14. ΧΑΛΙΚΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ MSI

 

Tags:

, , , , , , ,

Leave a Reply