Τραγικός θάνατος Αντιπεριφερειάρχη Κ. Παππά

Τραγικό θάνατο βρήκε νωρίτερα σήμερα σε τροχαίο ατύχημα ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Κωνσταντίνος Παππάς. Ο Κ. Παππάς ήταν Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Ο άτυχος Κ. Παππάς μετέβαινε στην Πρέβεζα, προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του πολιούχου της Αγίου Χαραλάμπους, εκπροσωπώντας την Π.Ε. Άρτας, ενορίες της οποίας υπάγονται Εκκλησιαστικά στην Ι. Μ. Πρέβεζας. Η Εξόδιος Ακολουθία για τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Άρτας Κωνσταντίνο Παππά, θα τελεστεί αύριο Παρασκευή, ώρα 12 στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου της Άρτας.

Ο Περιφερειάρχης Αλεξ. Καχριμάνης δήλωσε:

«Η Περιφέρεια Ηπείρου, έχασε σήμερα ένα από τα αξιότερα στελέχη της. Η Αυτοδιοίκηση είναι σήμερα πιο φτωχή. Η Ήπειρος είναι πιο φτωχή. Με τον Κώστα Παππά μας ένωσαν κοινά οράματα και αγωνίες για το μέλλον της πατρίδας μας. Καθημερινά ζούσαμε την αγωνία του για την επίλυση προβλημάτων της Ηπείρου. Καθημερινά έδινε τη δική του μάχη για τη στελέχωση των Υπηρεσιών, για την οργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Γνωρίσματά του η μαχητικότητα, η διάθεση προσφοράς, η συλλογικότητα, το ήθος του. Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο. Στην οικογένεια, στους φίλους και στους συνεργάτες του εκφράζω τα ειλικρινά μου συλλυπητήρια».

Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου

Ψήφισμα για την απώλεια του Αντιπεριφερειάρχη Κ. Παππά εξέδωσε το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου. Το Π.Σ. εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος, αποφάσισε στη μνήμη του να ενισχυθεί το πρότυπο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Άρτας «ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ» και η κηδεία του να γίνει με δαπάνες της Περιφέρειας Ηπείρου.

Σχετικές συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν οι παρατάξεις «Ήπειρος τόπος να ζεις» , «Αύριο για την Ήπειρο» καθώς επίσης Βουλευτές και Δήμαρχοι της Ηπείρου.

Κλειστές την Παρασκευή οι υπηρεσίες της Π.Ε. Άρτας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011, ημέρα κηδείας του Αντιπεριφερειάρχη, δεν θα λειτουργήσουν οι Υπηρεσίες της Π.Ε. Άρτας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Κ. ΠΑΠΠΑ

Ο Κωνσταντίνος Παππάς γεννήθηκε στην Άρτα, στις 20 Δεκεμβρίου 1958. Ήταν  παντρεμένος και πατέρας τριών κοριτσιών. Ήταν  κάτοχος διπλώματος της σχολής Αγρονόμων-Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και εργάστηκε ως Τοπογράφος μηχανικός, μελετητής Δημοσίων Έργων από το 1985, έχοντας συντάξει μελέτες Πολεοδομικού σχεδιασμού σε οικισμούς του Δήμου Φιλοθέης και του Δήμου Βλαχερνών.

Ο Κων/νος Παππάς είχε διατελέσει:

– Σύμβουλος Νομάρχη Άρτας  την περίοδο 1990-1993.
– Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Άρτας επί  Δημαρχίας Κ. Βάγια  τις περιόδους 1994 – 1998.
– Αντιδήμαρχος Αρταίων από το 1998 – 2002.
– Πρόεδρος του συλλόγου Μηχανικών Άρτας την περίοδο 2001 – 2002.
– Πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Άρτας στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του κ. Γ. Κοτσαρίδα.
– Αντιπρόεδρος Δημαρχιακής επιτροπής Δήμου Άρτας.
– Από την 1η Ιανουαρίου 2011 είχε  αναλάβει τα νέα του καθήκοντα ως Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.

 

Tags:

, , , , , , , , ,

Leave a Reply