Το “6ο πάτωμα” από τη Θε.Ο.Ρα.

Η Θε.Ο.Ρα. (Θεατρική Ομάδα Ραφτανιτών) παρουσιάζει το “6ο πάτωμα” του Αλφρέ Ζερί στο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων. Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 30 Μαρτίου μέχρι την 1η Απριλίου στις 21.00 το βράδυ. Τιμή εισιτηρίων στα 5 Ευρώ.

Λίγα λόγια για το έργο:

Πρόκειται για ένα ευχάριστο έργο βγαλμένο από τη ζωή,το οποίο παρουσιάζει την καθημερινότητα των ανθρώπων που ζουν στο έκτο πάτωμα μιας πολυκατοικίας στο Παρίσι την περίοδο του Μεσοπολέμου. Το έκτο πάτωμα σφύζει από ζωή! Οι ένοικοι του είναι ένα πλήθος ακραίων και ανόμοιων χαρακτήρων. Η κουτσομπόλα, ο τρακαδόρος, ο τίμιος, η ρομαντική, ο επιπόλαιος, ο σοβαρός, η τσαχπίνα, η πονηρή, η μυστηριώδης και άλλοι. Άνθρωποι που θα μπορούσαν να ζουν οπουδήποτε και σ ‘οποιονδήποτε χρόνο, τσακώνονται, ερωτεύονται, κάνουν λάθη, γελούν, χορεύουν, τραγουδούν κι εντέλει… ζουν!!!

– Παίζουν οι: Χαρά Χουλιάρα, Λαμπρινή Παπαγιάννη, Γιάννης Χουλιάρας, Νίκη Χουλιάρα, Σπύρος Υφαντής, Κώστας Κούρτης, Κώστας Ευθυμίου, Γεωργία Παπαδημητρίου, Έλλη Παππά, Θάλεια Οικονόμου, Έφη Παπαρούνη, Χρήστος Γκόγκος, Θάνος Φώτης, Μάκης Παπαδόπουλος
– Σκηνοθεσία: Νίκος Σφαιρόπουλος
– Η ομάδα – Μουσική: Σταμάτη Κραουνάκη
– Χορογραφίες: Κική Μπάκα
– Φωτισμοί: Νίκος Γούλας
– Τεχνικός ήχου: Νεκταρία Λαμπράκη
– Βοηθός σκηνοθέτη: Έλλη Παππά
– Φώτο προγράμματος: Δημήτρης Πούλιας

Προπώληση εισιτηρίων και κρατήσεις θέσεων στο 6974.226564 & στο 6944.673687

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply