Στο Ζαγόρι η Νατάσσα Μποφίλιου

Η μοναδικότητα της φωνής, οι σπουδαίες συνεργασίες, το πλούσιο ρεπερτόριο και ο τρόπος που ερμηνεύει δικά της ή παλιά αγαπημένα τραγούδια, την κάνουν να ξεχωρίζει. Ο λόγος για τη Νατάσσα Μποφίλιου που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στη συνείδηση του “έντεχνου” κοινού ως μια αυθεντική εκπρόσωπος της ελληνικής μουσικής.

Έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Πολιτική Ανάλυση, από τη Νομική Σχολή των Αθηνών και με πτυχίο πιάνου και θεωρητικών μαθημάτων από το Ελληνικό Ωδείο, η Νατάσσα σε επτά μόλις χρόνια έχει καταφέρει αυτά για τα οποία συνάδελφοι της θα θυσίαζαν τα πάντα. Σε ηλικία 21 χρονών ξεκίνησε τη δισκογραφία, συμμετέχοντας στο album “Δεύτερη Ακρόαση της Μικρής Άρκτου”. Από τότε τη συναντάμε σε συνεργασίες με συνομήλικους της τραγουδιστές (Ελεονώρα Ζουγανέλη, Γιάννη Χαρούλη) αλλά και δύο από τους σπουδαιότερους συνθέτες της χώρας μας (Σταμάτη Κραουνάκη, Σταύρο Ξαρχάκο). Σημαντικός σταθμός στην καριέρα της το πρώτο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα της συνεργασίας της με το Γεράσιμο Ευαγγελάτο και το Θέμη Καραμουρατίδη. Το “Μέχρι το τέλος” κυκλοφορεί το Μάρτιο του 2008, καταφέρνοντας να εντυπωσιάσει. Το 2010 κυκλοφορεί τα «Εισιτήρια Διπλά», ένα δίσκο για τη μνήμη: την πρόσφατη και αυτή που χάνεται στο χρόνο.

Το Σάββατο 20 Αυγούστου 2011, στις 9 το βράδυ, από το Ζαγόρι και πιο συγκεκριμένα από την πλατεία των Άνω Πεδινών, θα ξεκινήσει ένα μουσικό ταξίδι με σχεδία την φωνή της Νατάσσας Μποφίλιου και προορισμό το ποιοτικό τραγούδι. Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Πανωσουδενιωτών. Προπώληση εισιτηρίων: “Rock Shop”, Βλαχλείδη 7 και στα Άνω Πεδινά. Αξία Εισιτηρίου: 12 ευρώ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 26530.71121.

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply