Σύλλογος Ηπειρωτών Ν. Φιλαδέλφειας: Πρόσκληση

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας «Μάρκος Μπότσαρης» ανακοινώνει:

«« Μεγάλο παραδοσιακό Ηπειρωτικό πανηγύρι, διοργανώνει για άλλη μια φορά, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, Δεκελείας 152.

Η μεγάλη μουσική Ηπειρωτική ζυγιά, που θα διασκεδάσει τους συμμετέχοντες, θα έχει στο Κλαρίνο, τους μεγάλους και μοναδικούς Ηπειρώτες δεξιοτέχνες του είδους, Γρηγόρη και Σταύρο Καψάλη και Ναπολέοντα Δάμο. Στο τραγούδι θα ακουστεί μια πλειάδα νέων Ηπειρωτών τραγουδιστών, που θα έχουν κορυφαίο τον πολύπειρο και καταξιωμένο στο είδος Αντώνη Κυρίτση.

Θα τραγουδήσει ακόμη το πολυφωνικό σχήμα της Ομοσπονδίας Μουργάνας και θα χορέψουν χορευτικά ηπειρωτικών συλλόγων του λεκανοπεδίου Αττικής. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στον Σύλλογο Ηπειρωτών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας «Ο Μάρκος Μπότσαρης», στα γραφεία του Συλλόγου, ή στα τηλέφωνα 210.2524189 και 6945.075811 στη Γενική Γραμματέα του Συλλόγου κ. Ελένη Βατίδου. »»

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply