Σύλλογος Ηπειρωτών Ζεφυρίου: Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ζεφυρίου ανακοινώνει:

«« Για άλλη μια φορά, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ζεφυρίου διοργανώνει την καθιερωμένη εκδήλωση αναβίωσης της παραδοσιακής απόσταξης τσίπουρου κατά το Ηπειρώτικο τελετουργικό, με την επωνυμία “Τσίπουρα 2011”, στο οίκημα του, Παναγίας Γρηγορούσας και Αλαμάνας στο Ζεφύρι, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 7.30 το βράδυ.

Παράλληλα με την διαδικασία σπόσταξης, τους παρευρισκόμενους, θα διασκεδάσει και θα γλεντήσει Ηπειρώτικη μουσική ζυγιά, που απαρτίζεται από καταξιωμένους Ηπειρώτες μουσικούς και τραγουδιστές και που θα παίξει παραδοσιακά τραγούδια της Ηπείρου, ειδικά για την περίπτωση, αλλά και για το γλέντι, θα χορεύσουν δε χορευτικά Ηπειρώτικων Συλλόγων της Αθηναϊκής αποδημίας και θα παρασχεθούν εκτός από το ζεστό και παρασκευασμένο εκείνη την στιγμή τσιπουράκι, που δεν πίνεται ξηροσφύρι, πλούσια εδέσματα κατασκευασμένα από τις γυναίκες του Συλλόγου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους και σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα μεταφερθεί στις ευρύχωρες εγκαταστάσεις του Πνευματικού Κέντρου, του Δημοτικού διαμερίσματος Ζεφυρίου, του Δήμου Φυλής, που απέχει ελάχιστα από το οίκημα του Συλλόγου. »»

 

Tags:

, , , , , , , , ,

Leave a Reply