Σύλλογος Γεωπόνων Πρέβεζας: Ενημέρωση

Καλούνται οι μελισσοκόμοι που επιθυμούν να ενταχθούν στις δράσεις “Αντικατάσταση κυψελών” και “Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας” για το έτος 2012, να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2011.

Η σχετική ανακοίνωση της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πρέβεζας έχει ως εξής:

«« Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας ανακοινώνεται ότι αρχίζει η υποβολή των αιτήσεων των μελισσοκόμων για τις δράσεις “Αντικατάσταση κυψελών” και “Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας” στα πλαίσια του προγράμματος βελτίωσης της παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της Μελισσοκομίας για το έτος 2012.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι 20/11/2011 στο Κέντρο Μελισσοκομίας Ηπείρου – Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο, (Δασκαλοπούλου 45, ΤΚ 30100, τηλ. 26410.32604).

Παρακαλούνται οι μελισσοκόμοι της περιοχής μας των οποίων η θεώρηση του βιβλιαρίου λήγει μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων να φροντίσουν εγκαίρως για την ανανέωση της. Έντυπα αιτήσεων και πληροφορίες διατίθενται και από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας. »»

 

Tags:

, , , , , , , , ,

Leave a Reply