ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. Ιωαννίνων: Ανακοίνωση

Από το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. Ιωαννίνων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«« Στο χορό των επιθέσεων εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστατούν πλέον ο αποτυχημένος αρχηγός και οι κομματικοί μηχανισμοί της Νέας Δημοκρατίας. Μεταξύ των πρώτων στο χορό και ο βουλευτής Ιωαννίνων Κώστας Τασούλας, ο οποίος έσπευσε να καταγγείλει «την αλαζονεία του ΣΥΡΙΖΑ», η οποία εμπόδισε την κυβέρνηση συνεργασίας και «οδήγησε τη χώρα σε ακυβερνησία».

Θα υπενθυμίσουμε στον κ. Τασούλα τις προ διμήνου δικές του δηλώσεις ενάντια σε κυβερνήσεις συνεργασίας «Πρέπει να πάρει κάποιος τη χώρα στα χέρια του. Να δώσει λύσεις, μέσα στην Ευρώπη και να βελτιώσει την κατάσταση της, μέσα στην Ευρώπη. Αυτό, κατά τη γνώμη μου, γίνεται με αυτοδυναμία. Οτιδήποτε άλλο, όσο και να σας φαίνεται δογματικό αυτό το σενάριο της μη αυτοδυναμίας, δεν το βλέπω, δεν το συζητώ» (ΑΠΕ, 5-3-2012).

Προφανώς ο κ. Τασούλας δεν αισθάνεται καμιά υποχρέωση να είναι σοβαρός και αξιόπιστος και να σέβεται στοιχειωδώς τη νοημοσύνη των ψηφοφόρων του. Εμείς όμως είμαστε σίγουροι ότι ο λαός των Ιωαννίνων έχει και μνήμη και κρίση και στις 17 Ιούνη θα ολοκληρώσει τη διαδικασία της κατεδάφισης του παλιού και φθαρμένου πολιτικού σκηνικού.

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο για τη ΔΩΔΩΝΗ:

Εκφράζουμε την πλήρη αντίθεση μας στην πρόθεση για πώληση της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ. Η συνεισφορά της ΔΩΔΩΝΗΣ στην τοπική οικονομία και στο εισόδημα των κτηνοτρόφων της Ηπείρου είναι ανεκτίμητη.

Η ΔΩΔΩΝΗ είναι ταυτόχρονα η ισχυρότερη ελληνική εμπορική επωνυμία στο χώρο των τυροκομικών προϊόντων, είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση που διατηρεί ηγετικό μερίδιο αγοράς τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά.

Στη βάση αυτή ενώνοντας τη φωνή μας με ολόκληρη την κοινωνία της Ηπείρου ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ως ελάχιστη ενέργεια στην κατεύθυνση της διάσωσης της γαλακτοβιομηχανίας: Να ΠΑΓΩΣΕΙ κάθε διαδικασία πώλησης της ΔΩΔΩΝΗΣ και κατά συνέπεια ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΩΡΑ η διαδικασία του διαγωνισμού. »»

 

Tags:

, , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply