Συνεχίζονται οι παραστάσεις του “Κατά φαντασίαν ασθενή”

Για δεύτερη εβδομάδα, «οι ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ» παρουσιάζουν στο Καμπέρειο Θέατρο μια – κατά γενική ομολογία – πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση της κλασικής κωμωδίας – μπαλέτο «ο κατά φαντασίαν ασθενής» του Μολιέρου, σε μια δικιά τους διασκευή με διάφορες “ψυχολογικές” και “ονειρικές” προεκτάσεις.

Η γνωστή ιστορία του υποχόνδριου Αργκάν εκτυλίσσεται στο όνειρο του, με την Τουανέτ, την πιστή του υπηρέτρια που τον αγαπάει αληθινά, να προσπαθεί να του δείξει ό,τι δε μπορεί να δει στον ξύπνιο του από μόνος του…

Τη διασκευή, σκηνοθεσία και μουσική έχει κάνει ο Δημήτρης Παππάς, τα σκηνικά και τα κοστούμια η Γιωργίνα Παπαγεωργίου, τις χορογραφίες η Όλγα Παπαβασιλείου, ενώ τους ρόλους ενσαρκώνουν οι Δημήτρης Παππάς (Αργκάν), Κατερίνα Τσολίγκα & Αλίκη Μαργαρού (Τουανέτ), Όλγα Παπαβασιλείου (Μπελίν), Μίνα Παππά (Ανζελίκ), Πέτρος Χριστακόπουλος (Κλεάντ), Γεωργία Διακοπούλου (Μπεράλντα), Γιάννης Παπαγεωργίου (κύριος Ντιαφουαρίξ), Αλέξανδρος Μπενάτσης (Τομά Ντιαφουαρίξ), Παναγιώτης Μακρής (συμβολαιογράφος Μπονφουά), Παναγιώτης Δημάκης (γιατρός Πυργκόν), Κώστας Ζήκας (φαρμακοποιός Φλεράν), Γκέργκη, Λυδία και Στεφανία Σπύρη (βιολιά) και μαζί τους άλλοι δεκαπέντε ηθοποιοί, τραγουδιστές και χορευτές!

Στο Καμπέρειο Θέατρο, την Παρασκευή 30 (επίσημη πρεμιέρα) και το Σάββατο 31 Μαρτίου, την Κυριακή 1 και τη Δευτέρα 2 Απριλίου, με ώρα έναρξης 9:15 μ.μ. και τιμή εισιτηρίων 8€ και 5€ (μειωμένο). Την Τετάρτη 4 Απριλίου λαϊκή απογευματινή, στις 8μ.μ., με γενική είσοδο 5€.

 

Tags:

, , , , , , , ,

Leave a Reply