Συναντήσεις Καχριμάνη στην Άρτα

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Κώστα Παππά και στελέχη της παράταξης «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη», συνεχίζοντας το πρόγραμμα επαφών και επισκέψεων τους, την Παρασκευή είχαν  συνάντηση με τη διοίκηση του Νοσοκομείου Άρτας,  τον Πρόεδρο του Νοσοκομείου κ. Γεώργιο Λάμπρου και εκπροσώπους του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού.

Ενημερώθηκαν για την πληθώρα των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το νοσηλευτικό ίδρυμα και συζήτησαν θέματα λειτουργίας, υποδομών και χρηματοδότησης. Ο κ. Καχριμάνης, τόνισε ότι είναι αρωγός στην προσπάθεια επέκτασης – (η οποία είχε  σχεδιαστεί  πριν δύο χρόνια για το ΕΣΠΑ, αλλά   πριν λίγους μήνες εγκαταλείφθηκε) – και αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών από το Νοσοκομείο, προσθέτοντας  με το  πρόγραμμα της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου», εκτός των άλλων,  επιδιώκεται η πληρέστερη συνεργασία των νοσοκομείων της Περιφέρειας

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Παππάς, εξήρε την αυτοθυσία του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού για την άρτια λειτουργία του Νοσοκομείου, ειδικά την περίοδο που διανύουμε κατά την οποία έχουν συσσωρευθεί πολλά λειτουργικά προβλήματα και στο χώρο της Υγείας. Διαβεβαίωσε δε ότι θα είναι στο πλευρό της Διοίκησης και του προσωπικού του, ούτε ώστε να συνεχίζει, αλλά και να βελτιώνει συνεχώς το επίπεδο των παρεχόμεων υπηρεσιών υγείας, ώστε να μην αναγκάζονται ασθενείς από την Άρτα, να μεταβαίνουν σε άλλα νοσοκομεία, υφιστάμενοι ταλαιπωρίες και οικονομικό κόστος.

«Βάζουμε τέλος στους μηχανισμούς…»

Ο κ. Αλεξ.  Καχριμάνης και ο κ. Παππάς στη συνέχεια περιόδευσαν μέσα στην πόλη της Άρτας, όπου είχαν συνομιλίες και συζητήσεις με καταστηματάρχες και επαγγελματίες. Το βράδυ ο κ. Καχριμάνης, ολοκλήρωσε την  περιοδεία του με ομιλία στους Κωστακιούς, όπου υπάρχει έντονη δραστηριότητα στον πτηνοτροφικό κλάδο. Ανέπτυξε το πρόγραμμα της παράταξής του για τον πρωτογενή τομέα,  υπογραμμίζοντας η «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη» θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια για τον εκσυγχρονισμό των πτηνοτροφικών μονάδων. «Δυστυχώς,  είπε, διαπίστωσα ότι υπάρχει σημαντικό έλλειμμα πληροφόρησης σε πολλά ζητήματα που αφορούν τους πτηνοτρόφους», ενώ καταλήγοντας τόνισε ότι η παράταξή του, σέβεται απόλυτα την προσωπικότητα του κάθε πτηνοτρόφου, του κάθε πολίτη, και δεν πρόκειται – όπως έπραξε και μέχρι τώρα – να επιχειρήσει να τους χρησιμοποιήσει για προσωπικό μηχανισμό, είτε πολιτικής στήριξης, είτε πολιτικής ανέλιξης. «Όλα αυτά, κατέληξε, έχουν ημερομηνία λήξης. Τερματίζονται με την ανάληψη της διοίκησης της Αιρετής Περιφέρειας από την Αξιοβίωτη Ανάπτυξη».

 

Tags:

, , ,

Leave a Reply