Συνάντηση του Μιχάλη Κασσή με τον Υφυπουργό Άμυνας

kasisΜε τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Αθανάσιο Δαβάκη, συναντήθηκε σήμερα ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ, κ. Μιχάλης Κασσής, για να ενημερωθεί για το θέμα της φύλαξης της παραμεθορίου περιοχής των Ιωαννίνων και την κατάσταση που επικρατεί στα στρατιωτικά φυλάκια της περιοχής.

Η συνάντηση ήταν η συνέχεια της πρωτοβουλίας που είχε αναλάβει ο κ. Κασσής με την κατάθεση σχετικής ερώτησης στη Βουλή.

Ο κ. Δαβάκης σημείωσε πως οι υπάρχουσες στρατιωτικές δυνάμεις στην περιοχή, κάνουν το καλύτερο δυνατόν για την φύλαξη των χωρίων στο Πωγώνι και γενικότερα στα σύνορα. Επίσης δεσμεύτηκε για ενίσχυση της στελέχωσης των φυλακίων αλλά και για τη συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας αυτών.

Ο κ. Κασσής, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, δήλωσε αρκετά ικανοποιημένος από τις απαντήσεις του Υφυπουργού και τόνισε: «Εξήγησα στον κ. Υφυπουργό πως η καθημερινή ασφάλεια των κατοίκων των χωρίων της παραμεθορίου είναι μείζονος σημασίας για ολόκληρο το Νομό Ιωαννίνων. Δεν είναι δυνατόν να φοβούνται οι ηλικιωμένοι για την ασφάλειά τους και να εγκαταλείπουν την, έτσι και αλλιώς παραμελημένη από τη κεντρική εξουσία, περιοχή τους. Αναμένω οι δεσμεύσεις να γίνουν πράξεις σε σύντομο χρονικό διάστημα!»

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply