Συνάντηση του Δημάρχου με τη Δημοτική Αστυνομία

Δημαρχείο ΙωαννίνωνΜε τους εργαζόμενους της Δημοτικής Αστυνομίας συναντήθηκε χθες ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος. Ο κ. Φίλιος επανέλαβε την πλήρη στήριξη της Δημοτικής Αρχής στον αγώνα τους και τόνισε ότι η προσφορά τους στη βελτίωση της καθημερινότητας ήταν πολύ σημαντική.

«Η Δημοτική Αστυνομία αποτέλεσε για όλους μας ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο. Η συμβολή τους ήταν καθοριστική σε πολλές περιπτώσεις τους και το έργο τους σημαντικό σε κρίσιμους τομείς της καθημερινότητας. Θεωρούμε απαράδεκτες τις αποφάσεις της Κυβέρνησης για οριζόντιες περικοπές που οδηγούν στην κατάργηση θεσμού της Αυτοδιοίκησης» υπογράμμισε ο Δήμαρχος.

Ο κ. Φίλιος άκουσε τις αγωνίες και τους προβληματισμούς των εργαζομένων στη Δημοτική Αστυνομία και υπογράμμισε ότι ο Δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ θα κάνει ότι είναι δυνατό ώστε να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας.

«Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο να δημιουργούμε νέες στρατιές ανέργων. Μιλάμε για ανθρώπους, δεν μιλάμε για αριθμούς. Ήδη η αυτοδιοίκηση έχει καταβάλλει μεγάλο τίμημα στη δημοσιονομική αναπροσαρμογή και είναι αυτή που πρώτη βάλλεται από τις κυβερνητικές αποφάσεις. Θεωρούμε ότι οι ισοπεδωτικές αποφάσεις και η κατάργηση υπηρεσιών δεν αποτελεί μεταρρύθμιση» υπογράμμισε ο Δήμαρχος.

 

Tags:

, , ,

Leave a Reply