Συνάντηση Πανηπειρωτικής, με αρχηγό ΕΛ.ΑΣ.

Στενή συνεργασία, με πνεύμα κατανόησης και διάθεσης συνεργασίας, είχαν στις 22/07/2011, ο Πρόεδρος και μέλη του Προεδρείου του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και εκλεκτό τέκνο της Ηπείρου κ. Ελευθέριο Οικονόμου, που στο πρόσφατο παρελθόν διετέλεσε και μέλος του Δ.Σ. της ΠΣΕ.

Κατά τη συνάντηση αναπτύχθηκε πλούσιος διάλογος για προβλήματα ασφαλείας που αφορούν την Ήπειρο, αλλά και για θέματα λαθρομετανάστευσης, που απασχολούν τους κατοίκους. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Προεδρείου, μετέφεραν στον συμπατριώτη Αρχηγό τις αγωνίες και τους προβληματισμούς, αλλά και προτάσεις λύσεων, τόσο των ιδίων, όσο και των κατοίκων της πατρώας γης, για ζητήματα αρμοδιότητας του.

Ειδικότερα, ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής, αφού συγχάρηκε και ευχαρίστησε τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για την απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από την Ηγουμενίτσα, έθεσε το θέμα αστυνόμευσης των παραμεθορίων περιοχών Μουργκάνας και Πωγωνίου, επεσήμανε την έλλειψη συνοριοφυλάκων από τα φυλάκια των παραμεθορίων περιοχών και ειδικά του ΛΙΑ Θεσπρωτίας, ως και τον φόβο και ανησυχία που έχουν περιέλθει οι υπέργηροι κάτοικοι των περιοχών αυτών.

Ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ, έδειξε πλήρη κατανόηση και δεσμεύτηκε ότι, όχι μόνο θα εξετάσει το θέμα, αλλά θα επιδιώξει να δώσει οριστική λύση, τονίζοντας την ευαισθησία του και το ενδιαφέρον του, τόσο για την Ήπειρο, όσο και για την παραμεθόριο περιοχή καθόσον και ο ίδιος είναι γέννημα της ακριτικής Κόνιτσας.

Ακόμη υποσχέθηκε να αντιμετωπίσει με ευαισθησία και διάθεση επίλυσης, όσα επιμέρους ζητήματα τέθηκαν από το Προεδρείο της ΠΣΕ.

 

Tags:

, , , , , , , ,

Leave a Reply