Συνάντηση με το Δ.Σ. της ΔΩΔΩΝΗ θα έχουν οι κτηνοτρόφοι της Ηπείρου

Ο Πανηπειρωτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός “ΔΩΔΩΝΗ” απέστειλε το παρακάτω Δελτίο Τύπου το οποίο και δημοσιεύουμε:

«« ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗ

Έδρα: Λούρος Πρέβεζας, Τ.Κ.: 48061
Τηλ. – Fax: 26820.32492
Κιν.: 6944.714946

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανηπειρωτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού ΔΩΔΩΝΗ μαζί με κτηνοτρόφους συναντήθηκε με το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη κο Κωνσταντίνο Ιωακειμίδη την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012.

Οι κτηνοτρόφοι έθεσαν τα αιτήματά τους και τόνισαν τη μεγάλη ανησυχία και απελπιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται, και απαίτησαν το πριμ της περασμένης γαλακτοκομικής περιόδου το οποίο και τους ανήκει. Επίσης, ζήτησαν τιμές στο γάλα για την κάλυψη των αυξήσεων των ζωοτροφών, όπως και τις προκαταβολές που δίνονταν στους κτηνοτρόφους το μήνα Δεκέμβριο.

Ο κος Ιωακειμίδης δήλωσε αναρμόδιος και ζήτησε να πραγματοποιηθεί συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο στις 7 Ιανουαρίου 2013 στη Γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη.

Μετά τις ανωτέρω εξελίξεις, καλούνται οι κτηνοτρόφοι σε σύσκεψη στις 7 Ιανουαρίου και ώρα 11.00 π.μ. στη Γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη πριν από τη συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη, για να συζητηθούν τα σημαντικότατα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να διεκδικήσουν τα δίκαια αιτήματά τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:
Ο Πρόεδρος, Χρήστος Βαγγέλης »»

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply