Συνάντηση Θ. Οικονόμου – Αλ. Καχριμάνη

Ο Θανάσης Οικονόμου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, κ. Αλ. Καχριμάνη. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν ανάγκες της καθημερινότητας – όπως αντιπλημμυρική προστασία, αποζημιώσεις – αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με την αναπτυξιακή προώθηση των Ιωαννίνων και της Ηπείρου γενικότερα.

Έμφαση δόθηκε στον ενεργειακό χάρτη του Νομού μετά το ενδιαφέρον για τις ΑΠΕ αλλά και τις τελευταίες ανακοινώσεις του Υφυπουργού κ. Μανιάτη. Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την προβολή των αγροτικών προϊόντων στις κυριότερες εκθέσεις τροφίμων της Ευρώπης (Κολωνία, Παρίσι, Άμστερνταμ) αλλά και τη γενικότερη τουριστική προβολή σε χώρες με ειδικό ενδιαφέρον, όπως το Ισραήλ. Τη συνάντηση απασχόλησαν και θέματα που αφορούν τον αναπτυξιακό νόμο, καθώς και τις δρομολογούμενες εξελίξεις από το Υπουργείο Μεταφορών (Ιόνια Οδός).

Σε δηλώσεις του ο Βουλευτής Ιωαννίνων ανέφερε: «Το ενεργό και αδιάκοπο ενδιαφέρον μας για τα Γιάννενα αποτελεί κοινό σημείο επαφής. Ήταν μία γόνιμη συνάντηση που στόχο είχε την αλληλοενημέρωση για την καλύτερη αντιμετώπιση τρεχόντων προβλημάτων αλλά και την προώθηση εκείνων των βημάτων που πρέπει να γίνουν από όλες τις πλευρές για να δικαιώσει η Ήπειρος τις προσδοκίες των πολιτών της».

 

Tags:

, , , , , , , , ,

Leave a Reply