Στον Α.Γ.Σ.Ι. η Καραφουλίδου του Ηρακλή Θεσσαλονίκης

Α.Γ.Σ. ΙωαννίνωνΟ Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων ανακοινώνει την απόκτηση της 20χρονης (26/01/1993) ύψους 1,86 κεντρικής Νικολέττας Καραφουλίδου από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ σε ηλικία 12 ετών στον Αριστοτέλη Σκύδρας. Στη συνέχεια και σε ηλικία 15 χρονών πήρε μετεγγραφή και αγωνίστηκε για τρία χρόνια στο ΣΑ Πειραματικό όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α2 και αγωνίστηκε στην Α1 με την ίδια ομάδα.

Τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Είναι διεθνής με την Νεανίδων και έχει κατακτήσει ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο στο Βαλκανικό πρωτάθλημα. Επίσης κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα με το Αριστοτέλειο Κολέγιο, την 6η θέση στο Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα στην Κίνα, και Πανελλήνιο πρωτάθλημα με τις Νεάνιδες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Η 20χρονη αθλήτρια δήλωσε στο site του συλλόγου μας (www. agsi-volley.gr):

«« Είμαι πολύ ικανοποιημένη που ήρθα στον ΑΓΣΙ. Γνωρίζω πως πρόκειται για μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Από τη στιγμή που έλυσα τη συνεργασία μου με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης δέχθηκα αμέσως την πρόταση που μου έγινε από τον ΑΓΣΙ. Πολύ σημαντική για μένα ήταν η προσέγγιση της διοίκησης και κυρίως του κ. Σκούρα. Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες, όμως τελικά επέλεξα να συνεχίσω την καριέρα μου στα Γιάννενα, και είναι μεγάλη τιμή για μένα που ανήκω στην οικογένεια του ΑΓΣΙ. Έχω ακούσει ότι ο ΑΓΣΙ έχει φοβερούς οπαδούς που ακολουθούν πιστά την ομάδα και που δημιουργούν πολύ καλό κλίμα. Από την πλευρά μου, δεν χρειάζονται λόγια και υποσχέσεις, αλλά να ξέρουν όλοι οι φίλοι της νέας μου ομάδας πώς θα δώσω και εγώ με την σειρά μου ότι μπορώ στον αγωνιστικό χώρο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους που θα θέσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο. »»

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply