Στον ΑΓΣ Ιωαννίνων η Νάντια Μωραϊτίδου του Ηρακλή Κηφισιάς και η Σάντυ Τσελίκη

no_logoΟ Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων ανακοινώνει την απόκτηση της 21χρονης (24.7.1992) ύψους 1,80 ακραίας Νάντιας Μωραϊτίδου από τον Ηρακλή Κηφισιάς.

Ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ σε ηλικία 13 χρονών. Αγωνίστηκε στον Παπάγο, Βάρη, Αγία Παρασκευή, και τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς στην Α1 Γυναικών.

Η 21χρονη αθλήτρια δήλωσε στο site του συλλόγου μας (www. agsi-volley.gr):

«Γνωρίζω πολύ καλά σε ποιον σύλλογο έρχομαι. Ο Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων έχει πολύ βαριά φανέλα λόγω της ιστορίας που τον συνοδεύει. Μεγάλο κίνητρο για μένα υπήρξε η φιλότιμη και οργανωμένη δουλειά που γίνεται από τους ανθρώπους του συλλόγου, προκειμένου να ενδυναμώσουν τον ΑΓΣΙ.

Το προσωπικό μου στοίχημα, είναι να δικαιώσω την διοίκηση, τον κ. Σκούρα, και το νέο μου προπονητή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, και να βοηθήσω τον ΑΓΣΙ με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε μαζί με τις συμπαίκτριές μου να δημιουργήσουμε ένα σύνολο ικανό να φέρει τον σύλλογο στην Α1, μια κατηγορία αντάξια της ιστορίας του και φυσικά για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που θα έρθει να μας στηρίξει.

Γνωρίζω ότι στο πρωτάθλημα θα αντιμετωπίσουμε ανταγωνιστικές ομάδες και παίκτριες που έχουν πλούσιες παραστάσεις από την κατηγορία, θεωρώ όμως ότι μέχρι τότε θα είμαστε προετοιμασμένες και πανέτοιμες να σταθούμε απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Η περιοχή έχει αποδείξει ότι αγαπάει το άθλημα, και είμαι βέβαιη ότι οι φίλαθλοι μας βλέποντας το έργο αυτό που συντελείται στον σύλλογο θα ενισχύσει τις προσπάθειες μας, νιώθοντας ξανά υπερήφανος για τον διαχρονικότερο εκπρόσωπο της πόλης τους».

Ο Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων ανακοινώνει την απόκτηση της 21χρονης (26.9.1992) ύψους 1,70 πασαδόρου Κυριακής Τσελίκη από τους Τράχωνες Αλίμου.

Η 21χρονη αθλήτρια δήλωσε στο site του συλλόγου μας (www. agsi-volley.gr):

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ευχαριστημένη που του χρόνου θα αγωνίζομαι σε μία ομάδα σαν τον ΑΓΣΙ, η οποία έχει στόχο να κάνει μία καλή πορεία και να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική στην Α2. Θέλω να ευχαριστήσω τον νέο μου προπονητή που με εμπιστεύτηκε, τον κ. Σκούρα όπως και όλους τους ανθρώπους του ΑΓΣΙ, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή των συζητήσεων έδειξαν ότι με θέλουν στην ομάδα. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να πετύχουμε τους στόχους μας. Πάνω απ’ όλα να έχουμε υγεία.»

 

Tags:

, , , ,

Leave a Reply