Στη συνέλευση της ΕΔΕΥΑ ο Δήμαρχος Ιωαννίνων

Ολοκληρώθηκε στη Λάρισα η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας. Στη Συνέλευση μετείχε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Φίλιππας Φίλιος, ο Γενικός Διευθυντής Κώστας Γιωτάκης και ο Οικονομικός Διευθυντής της επιχείρησης Θανάσης Κυριόπουλος.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, στις οποίες παρέστησαν περίπου 300 αντιπρόσωποι από όλη την Ελλάδα, αναδείχθηκαν τα προβλήματα των δημοτικών επιχειρήσεων και οι προκλήσεις στην εποχή των καλλικρατικών δήμων.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που αναδείχθηκε, εξουσιοδοτήθηκε από τη συνέλευση, για όλες τις απαραίτητες ενέργειες και πράξεις, προκειμένου να ενημερωθεί η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών για την κατάσταση και τα προβλήματα των ΔΕΥΑ.

Στο πλαίσιο αυτό θα υπάρξει σύντομα συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Πάρη Κουκουλόπουλο, ο οποίος, όπως τονίστηκε στη Συνέλευση, γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση της αυτοδιοίκησης, αλλά και της ΕΔΕΥΑ, καθώς είχε διατελέσει και μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου.

 

Tags:

, , , , , , , , ,

Leave a Reply