“Σπίθα” Ιωαννίνων: Ανακοίνωση

Ανακοίνωση «Σπίθας» Ιωαννίνων:

«« Το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών – Σπίθα του Μίκη Θεοδωράκη, καταδικάζει τη τρομοκρατική επίθεση στο εμπορικό κέντρο «The Mall», όπως επίσης οποιαδήποτε τρομοκρατική ενέργεια με θύματα αθώους συμπολίτες μας. Ωστόσο, ουδείς μπορεί να παραγνωρίσει πως η «βία φέρνει βία» και φαινόμενα σαν κι αυτά του «Mall» σχετίζονται άμεσα με τις καταστάσεις που βιώνει ο ελληνικός λαός στην εποχή των Μνημονίων, είτε προέρχονται από τρομοκρατική οργάνωση, είτε από τρελούς, είτε από βαλτούς προβοκάτορες του ίδιου του συστήματος.

Τη στιγμή που η χύτρα του “mall” εκρήγνυτο, τα μέλη του Κοινοβουλίου φάνταζαν πιο ασόβαρα από ποτέ και το πολιτικό Σύστημα έδειχνε το πλέον σαθρό του πρόσωπο με τους βουλευτές να καλύπτουν ο ένας τον άλλον, αποδεικνύοντας την ανικανότητά τους να σταθούν επαρκώς στη κρισιμότερη περίοδο της νεότερης ελληνικής ιστορίας.

Παράλληλα, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. λογοφέρει με τη Χρυσή Αυγή, η τρικομματική αντεθνική συγκυβέρνηση βάλει κατά απεργών, οι πρωτεργάτες του «κόλπου» της κλήσης του Δ.Ν.Τ. στη χώρα μας «αλληλοτρώγονται» για το ποιος έφταιξε και το δικαστικό ελληνικό Σύστημα αποδεικνύει πως είναι κατευθυνόμενο και απολύτως εξαρτημένο.

Τελευταία πράξη του παραλόγου, οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, πως «στόχοι είμαστε όλοι» και πως επιθυμεί να «αντιμετωπιστούν οι εχθροί της χώρας μας», προσπαθώντας – κατά το «μαζί τα φάγαμε» – να γενικεύσει τον φόβο που θα δικαιολογήσει περαιτέρω συνθήκες Χούντας, αγνοώντας (!) επίσης πως στη συνείδηση του συνόλου του Λαού μας, αυτός και οι υπόλοιποι – εντός και εκτός της χώρας- γύρω από την εθνοπροδοτική κυβέρνηση, ΕΙΝΑΙ οι εχθροί της χώρας μας.

Το Κ.Α.Π. – Σπίθα του Μίκη Θεοδωράκη, παραμένει πιστό στις αρχές του για διαρκή ενημέρωση και αφύπνιση των συμπολιτών μας και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την Ενότητα του ελληνικού λαού, ώστε να οδηγηθούμε στην ειρηνική Επανάσταση που θα καθαρίσει τη «κόπρο του Αυγείου» μια και καλή.

Σκανδάλης Ευάγγελος
τηλέφωνο: 6977.247557
Email: [email protected]
Fb: Σπίθα Ιωαννίνων
Δες περισσότερα για το Κίνημα: www.spitha-kap.gr »»

 

Tags:

, , , , , , , ,

Leave a Reply