“Σπίθα Ιωαννίνων”: Ανακοίνωση

Από τη «Σπίθα» Ιωαννίνων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«« Τιμή στην Εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου:

Τιμούμε τους ήρωες του 1821 που θυσίασαν τη ζωή τους για την Εθνική μας Ανεξαρτησία. Αυτή την Ανεξαρτησία την παραδίδουν σήμερα – γεγονός πρωτοφανές στην ιστορία μας – στους ξένους εκείνοι που έφεραν στην πατρίδα μας το ΔΝΤ ισχυριζόμενοι ότι δεν υπήρχε άλλη οδός σωτηρίας για την Ελλάδα.

Δυστυχώς για μας τους Έλληνες πληθαίνουν σήμερα οι φωνές εκείνων που καθυστερημένα ομιλούν για το διαφορετικό δρόμο που μπορούσαμε να τραβήξουμε αν έγκαιρα εκείνοι που μας κυβερνούσαν είχαν εκπονήσει ένα ελληνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση.

Και δυστυχώς ανάμεσα στις φωνές που ακούγονται συμπεριλαμβάνονται και στελέχη που συμμετείχαν στην Εθνική προδοσία. Εκείνοι που συνέπραξαν στην ατιμωτική προσπάθεια υπονόμευσης της χώρας και του λαού της πρέπει να σκεφθούν πολύ πριν αποφασίσουν να ανεβούν στις εξέδρες για να τιμήσουν τους ήρωες του 1821 γιατί προκαλούν ένα λαό που αυτή την ώρα και για πολλά χρόνια ακόμη θα βρίσκεται κάτω από το ζυγό των ανελέητων ξένων τοκογλύφων.

Η 25η Μαρτίου δεν ανήκει στους αρχιτέκτονες της υποτέλειάς μας. Γι αυτό καλύτερα είναι όσοι συνέπραξαν σ’ αυτό το έγκλημα να αποφύγουν να εμφανιστούν στις εξέδρες των επισήμων για να μη προκαλούν την οργή του λαού που βασανίζεται.

Ζήτω η 25η Μαρτίου 1821.

εκπρόσωπος Σπίθας Ιωαννίνων: Ευάγγελος Σκανδάλης,
τηλέφωνο: 6977.247557
Email: plesiaptisi@hotmail.com
Fb: Σπίθα Ιωαννίνων

Δες περισσότερα για το Κίνημα: www.spitha-kap.gr, http://stendoras.blogspot.com/ »»

 

Tags:

, , , , , , , ,

Leave a Reply