Σεμινάριο με θέμα “Δημιουργία ιστολογίου”

Συνεχίζεται σήμερα το απόγευμα 16/05/2012 στο 1ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων το τριήμερο σεμινάριο με θέμα: «Δημιουργία ιστολογίου» που διοργανώνει η Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Ιωαννίνων – Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων – σε συνεργασία με το 1ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς που υλοποιούν κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά στις σχολικές μονάδες προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων (Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Αγωγής και Πολιτιστικών) αλλά και σε άλλους εκπαιδευτικούς που έστειλαν αίτηση και ήδη επιλέχθηκαν με ηλεκτρονική κλήρωση για να παρακολουθήσουν το σεμινάριο.

Το σεμινάριο έχει ως στόχο μεταξύ των άλλων οι εκπαιδευτικοί να ξεκινήσουν τη δημιουργία, εύκολα, με πολύ λίγα βήματα, του δικού τους προσωπικού ή και σχολικού ιστολογίου, έτσι ώστε, να χρησιμοποιήσουν το blog ως ένα εναλλακτικό ηλεκτρονικό τόπο δημοσιότητας των προσωπικών τους δημιουργιών – εργασιών, αλλά και των μαθητικών Σχολικών Δραστηριοτήτων – Προγραμμάτων.

Βασικός εισηγητής στο σεμινάριο θα είναι ο κ. Πλεύρης Γεώργιος, Δ/ντής του 1ου Γυμνασίου Ιωαννίνων, Επιμορφωτής Β’ επιπέδου στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών ο οποίος και δέχθηκε να συμμετάσχει στη στήριξη των συναδέλφων για την προώθηση των νέων τεχνολογιών στην εκπαιδευτική διαδικασία, χωρίς αμοιβή.

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply