Σας πήρανε χαμπάρι!

Γράφει ο paratiritis
para_tiritis@yahoo.com

Η ιστορική και έγκυρη αγγλική εφημερίδα “Daily Telegraph” αποκαλύπτει: “το ελληνικό πακέτο επιτρέπει στις τράπεζες και τα επενδυτικά κεφάλαια να μεταφέρουν περίπου 150 δισ. παθητικού τους στις κυβερνήσεις της Ε.Ε. ή την ΕΚΤ ή το ΔΝΤ” και “οι Έλληνες πολίτες υπόκεινται στην πλήρη τιμωρία της λιτότητας υπό ψευδείς προφάσεις, χωρίς να τους προσφέρεται η θεραπεία της απαλλαγής χρέους”. Και επίσης: “Δεν έχει νόημα η περαιτέρω ώθηση της Ελλάδας σε ένα σπιράλ χρέους με την αύξηση του δημοσίου χρέους της χώρας από το 115% του ΑΕΠ που ήταν στην εισαγωγή του μηχανισμού διάσωσης να φτάσει το 150% στο τέλος αυτής της δοκιμασίας”.

Αντί άλλου σχολίου, μεταφέρω το σχόλιο μου του Απριλίου 2010 που δημοσιεύθηκε εδώ: “Πλέον, είναι προφανές σε όλους, ότι οι δανειστές δεν ενδιαφέρονται διόλου για την Ελληνική Οικονομία ή το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων, παρά μόνο για το πως θα εξασφαλίσουν την είσπραξη των απαιτήσεων τους, ακόμα και αν πεθάνουν όλοι οι Έλληνες από την πείνα! Αρκεί εκείνοι να μη χάσουν τα κεφάλαια τους.“.

Και επιμένουν ακόμη οι “μαθητευόμενοι μάγοι” να μας λένε καθημερινά ότι μας … έσωσαν! Και ζητάνε και να τους ξαναψηφίσουμε!!

Περαστικά μας!

 

Tags:

, , , , , , ,

Leave a Reply