Πρόσκληση Ομοσπονδίας Συλλόγων Βάλτου

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Βάλτου (Ο.ΣΥ.ΒΑ.) ανακοινώνει:

«« Η Ομοσπονδία Συλλόγων Βάλτου και οι εκδόσεις «Γέφυρα» παρουσιάζουν το βιβλίο – ντοκουμέντο “Ο Γώγος Μπακόλας και η φλόγα του ’21 στην Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά Ελλάδα” του εκπαιδευτικού και ιστορικού ερευνητή Νίκου Ντασκαγιάννη.

Το βιβλίο παρουσιάζουν: ο Νίκος Τέλλωνας (πρώην δήμαρχος Αμφιλοχίας – συγγραφέας) και ο Κώστας Καρκανιάς (πρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Κολλεγίου.

Θα χαιρετήσουν: ο Νίκος Γερομήτσος (πρόεδρος της Ο.ΣΥ.ΒΑ.), ο απόγονος του Γώγου Μπακόλα, δικηγόρος Δημήτρης Μπακόλας, ο εκδότης του βιβλίου Σπύρος Βασιλείου και ο συγγραφέας του βιβλίου Νίκος Ντασκαγιάννης.

Η εκδήλωση, που θα συντονίσει ο Χρήστος Χούτας, θα είναι μία ελάχιστη απόδοση τιμής και ευγνωμοσύνης προς τον, άδικα και σκληρά συκοφαντημένο γενναίο οπλαρχηγό και εθνικόν ήρωα, Γώγο Μπακόλα, συμβολή στην αποκατάσταση της ηθικής τάξης και της μνήμης του άδολου εθνικού αγωνιστή. Η παρουσία σας θα αποτελέσει τιμή για τους οργανωτές της εκδήλωσης, μα κυρίως για όλους αυτούς τους αδικημένους πατριώτες και παραγκωνισμένους αγωνιστές, από τα εκάστοτε κέντρα εξουσίας.

Η παρουσίαση θα γίνει την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 08.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, οδός Ακαδημίας 50, αίθουσα “Αντώνης Τρίτσης”. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.  »»

 

Tags:

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply