Πρέβεζα: Θεατρική παράσταση

Η Επιτροπή Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό νομού Πρέβεζας και το Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας φιλοξενούν την παράσταση «Το όνομα μου είναι Rachel Corrie», σε σκηνοθεσία της Μάνιας Παπαδημητρίου, στο Κάστρο Αγίου Ανδρέα, την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου και ώρα έναρξης: 21.30 το βράδυ. Τιμές εισιτηρίων: Τετάρτη 19 Ιανουαρίου: 10 ευρώ (γενική είσοδος), 7 ευρώ (φοιτητικό) και την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου η είσοδος είναι δωρεάν.

Μια συμπαραγωγή της Μάνιας Παπαδημητρίου, της εταιρείας Familia και του Θεάτρου του Νέου Κόσμου.

Ένα έργο βασισμένο στα ημερολόγια και τα e – mails της Rachel Corrie που επιμελήθηκαν οι Alan Rickman και Katharine Viner. Μία αληθινή ιστορία. Μία παράσταση που απαγορεύτηκε στη Νέα Υόρκη. Ένα θέατρο ντοκουμέντο που «μιλάει» την αλήθεια. Η 23χρονη αμερικανοεβραία Rachel Corrie βρήκε το θάρρος να περάσει στην απέναντι όχθη και να δει την αλήθεια της άλλης πλευράς με τα δικά της μάτια… Την αλήθεια του παλαιστινιακού λαού που εδώ και 60 χρόνια βρίσκεται σε απόγνωση… Και συνάντησε το θάνατο… Ήταν ηρωίδα; Ήταν τρελή;

Συντελεστές: Νάνσυ Τρικκαλίτη (μετάφραση), Μάνια Παπαδημητρίου (σκηνοθεσία), Αλέκος Αναστασίου (φωτισμοί), Άρτεμις Θεοδωρίδη (σκηνικά), Αγγέλα Δεσποτίδου (video), Πάρης Μαντόπουλος (επιμέλεια κίνησης), Θάνος Χόνδρος (φωτογραφίες).

Παίζουν: Δήμητρα Σύρου, Μάρω Αγρίτη.

 

Tags:

, , , , , , , ,

Leave a Reply