Πρέβεζα: Επισκέψεις Σ. Ιωάννου

To Επιμελητήριο Πρέβεζας επισκέφθηκε την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010, ο Υποψήφιος Αντιπερειάρχης Πρέβεζας κ. Στράτος Ιώάννου, όπου και είχε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον Πρόεδρο κ.Λεωνίδα Νταλαμάνγκα, καθώς και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής. Στη συνάντηση διερευνήθηκε το ενδεχόμενο να τεθούν και οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις υπό τη σκέπη του Επιμελητηρίου, ενώ παράλληλα συζητήθηκε η ανάγκη αναβάθμισης της Βιομηχανικής Περιοχής, όπως επίσης και η προώθηση αναπτυξιακών έργων που θα λειτουργήσουν ουσιαστικά προς την κατεύθυνση της ανακούφισης της αγοράς από τη δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Από την πλευρά του ο κ. Ιωάννου μετά το πέρας των συζητήσεων μεταξύ άλλων δήλωσε: « Γνωρίζετε πολύ καλά, ότι είμαι και εγώ ένας από εσάς, είμαι ένας δικός σας άνθρωπος, ένας άνθρωπος της παραγωγής και ξέρω πολύ καλά εκ των έσω τι σημαίνει παραγωγική διαδικασία και εμπόριο. Αντιλαμβάνομαι πλήρως, και ως επαγγελματίας, τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς, γι’ αυτό και δεν δηλώνω απλά ότι μπορώ να σταθώ αρωγός στις ανάγκες σας, αλλά δύναμαι να είμαι δίπλα σας ουσιαστικά και με έργο. Μαζί μπορούμε με στοχευόμενες δράσεις να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα και να ανοίξουμε μια καινούργια σελίδα για την Πρέβεζα».

Στη συνέχεια ο κ. Ιωάννου επισκέφθηκε το Λιμενικό Ταμείο της Πρέβεζας και συζήτησε με το Διοικητικό Συμβούλιο την άμεση ανάγκη αξιοποίησης του Λιμανιού σε εμπορικό και τουριστικό κόμβο, της κατασκευής κυματοθραύστη στην Πάργα, καθώς και κρηπιδωμάτων στο παλιό Λιμάνι της Πρέβεζας. Ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας υπογράμμισε στο πλαίσιο της συζήτησης ότι απαιτείται να υπάρξει ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα Επτάνησα, όπως επίσης και σύνδεση του Λιμανιού της Πρέβεζας με την Βιομηχανική Περιοχή και τους κάθετους Εθνικούς Άξονες. Πρόκειται, τόνισε χαρακτηριστικά, για έργα ζωής, τα οποία στην παρούσα οικονομική κατάσταση, δύνανται να συμβάλλουν τα μέγιστα προς την απαιτούμενη ανάπτυξη, η οποία θα προσφέρει διέξοδο στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που αντιμετωπίζουμε.

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply