Πρέβεζα: Ανακοίνωση Γ. Νίτσα

Ο συνδυασμός του υποψήφιου Δημάρχου Πρέβεζας Γ. Νίτσα, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«« Πρωτοφανής για τα χρονικά των Δημοτικών εκλογών στο Δήμο Πρέβεζας συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, στην μεγάλη αίθουσα του 2ου Λύκειου από τον συνδυασμό ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ του Γ. Νίτσα. Στην κατάμεστη αίθουσα, έγινε η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού. Η ατμόσφαιρα πανηγυρική ενώ είναι φανερό ότι έχει δημιουργηθεί ένας τρίτος πόλος με σαφή προοπτική νίκης για το Δήμο Πρέβεζας.

Ο Γιώργος Νίτσας επικεφαλής του συνδυασμού δήλωσε σχετικά με την συγκέντρωση και το μήνυμά της: «Ευχαριστούμε τον κόσμο, τους ανθρώπους, τους συμπολίτες του νέου διευρυμένου Δήμου Πρέβεζας για την συμμετοχή τους στην συγκέντρωση για την επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού. Η Ιστορικά πρωτόγνωρη λαϊκή συμμετοχή, στην συγκέντρωση, μας δίνει αέρα νίκης. Η ψήφος διαμαρτυρίας του κόσμου που προσήλθε δεν είναι απλά ψήφος διαμαρτυρίας ενάντια στα δύο κόμματα, είναι ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ για τον συνδυασμό μας. Είναι ανατροπή δεδομένων για το πολιτικό σκηνικό του τόπου μας.

Θα συνεχίσουμε μπροστά με την ίδια δυναμική μέχρι την τελική δικαίωση. Δεν θα ησυχάσουμε μέχρι την τελική ανατροπή της κομματοκρατίας. Είμαστε υπερήφανοι για το τόλμημα μας, γιατί γεννηθήκαμε από τις κραυγές του απλού ανθρώπου για αλλαγή, για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Όμως όλα αυτά απαιτούν συνέπεια και δυναμική συνέχεια στο έργο που έχουμε αναλάβει.

Ζητάμε την αρωγή σας. Είμαστε μαζί σας, στα όνειρα σας, στο δρόμο που τολμούμε να χαράξουμε όλοι μαζί. Είμαστε ο συνδυασμός των ανθρώπων, που τολμούν να έρθουν σε ρήξη με το βόλεμα, την διαφθορά την καρέκλα και τις συντεχνίες του κατεστημένου.

Θέλουμε διαφάνεια και προκοπή για τον τόπο μας. Θέλουμε η Μιζέρια να ανήκει στο παρελθόν. Θέλουμε το Νέο !! Μας προικίζετε με δύναμη, κουράγιο, τόλμη και περίσσεια θάρρους. Σας ευχαριστούμε  όλους για την συμμετοχή σας. Μας δίνετε κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά» »»

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply