Πολυχώρος Αγορά: Παράσταση STAND UP COMEDY

Παραστάσεις για γέλια… Με τους νικητές του πρώτου Φεστιβάλ “Stand up comedy” & Guest τον Δημήτρη Δημόπουλο. Κωμικοί σε δράση!!!

Βάλτε ένα ποτό και πάμε… Αρχίζουμε να «παίζουμε» με το κοινό, με την επικαιρότητα και δεν αφήνουμε τίποτε να πέσει κάτω… Οι γιατροί της κατάθλιψης ξαναχτυπούν με μια ανατρεπτική και απρόβλεπτη παράσταση με γέλιο και κέφι… (μαντήλια απαραίτητα… γιατί θα κλάψετε από τα γέλια!!!)

Ο Δημήτρης Δημόπουλος και οι πρώτοι νικητές του διαγωνισμού stand up comedy θα μας παρουσιάσουν μια παράσταση πραγματικά για γέλια… μέσα από πιπεράτα κείμενα, αυτοσχεδιασμούς και αστείες ατάκες. Ένα μικρόφωνο ένας προβολέας και η παράσταση αρχίζει…

Ελάτε να μιλήσουμε για γυναίκες, άνδρες, σχέσεις, τηλεόραση, κρίση και… για σεξ… σε μια παράσταση πραγματικά για γέλια… μέσα από πιπεράτα κείμενα, αυτοσχεδιασμούς και αστείες ατάκες. Το stand up comedy είναι έξυπνο κείμενο, ένας χαρισματικός άνθρωπος, ένα μικρόφωνο, τέχνη με κανόνες – εξαιρέσεις και πολύ μα πολύ γέλιο!!!!!

Και… διαγωνισμός για 2ο Φεστιβάλ stand up comedy

Μετά την παράσταση stand up comedy το μικρόφωνο θα είναι στην διάθεση Όλων όσων δηλώσουν συμμετοχή για ΑΚΡΟΑΣΗ!!!!… δίνουμε την ΕΥΚΑΙΡΙΑ να δοκιμάσετε το ταλέντο σας… μέσα από την κωμωδία!!!!

Με σύνθημα: «Αν έχεις όνειρο να ανέβεις στη σκηνή αν θέλεις να είσαι εσύ ο νικητής του 2ου Φεστιβαλ stand up comedy, αν σου αρέσει η επικοινωνία με τους ανθρώπους και η κωμωδία, γράψε ένα κείμενο και έλα να μας το παρουσιάσεις με τον δικό σου τρόπο».

Ζητάμε από όλους όσους θέλουν να δοκιμάσουν το ταλέντο τους να έρθουν στην παράσταση stand up comedy που θα γίνει στο ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΑΓΟΡΑ, την Παρασκευή 30 Μαρτίου στις 22.00 το βράδυ με τους Νικητές του 1ου Φεστιβαλ και τον Δημήτρη Δημόπουλο, έναν από τους καλυτέρους επαγγελματίες του είδους και να δηλώσουν συμμετοχή στο 2ο Φεστιβαλ stand up comedy. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να συμπληρώσουν αιτήσεις για ακρόαση.

Οι ακροάσεις open mic θα γίνουν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΑΓΟΡΑ μετά την παράσταση.

Και θα δοθούν δυο βραβεία,
– βραβείο από την κριτική επιτροπή
– βραβείο από το κοινό.

Την ημέρα της παράστασης όλοι θα έχουν την δυνατότητα να ψηφίσουν και να αναδείξουν τον Νικητή της Πόλης τους. Οι δύο επικρατέστεροι (νικητές στην πόλη τους) θα έχουν προβολή μέσα από το comedy lab και θα πάρουν μέρος στην τελική φάση του διαγωνισμού και θα διεκδικήσουν τον τίτλο του νικητή Ελλάδος του 2ου Φεστιβάλ που θα γίνει τον Νοέμβριο στην Αθήνα… μπροστά στα μεγαλύτερα ονόματα της κωμωδίας.

ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 Ευρώ. ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΓΟΡΑ: διεύθυνση – Κάτσαρη 11, Ιωάννινα, Τηλ. 26510.79855 & 6932.580464

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
– Πολύτροπο Τέχνης:
Λένορμαν 172, 104 44 Αθήνα
τηλ. 210.5157977 (Αναστασία Παπαγεωργίου) κιν. 6932.740751,
www.liveartway.com, e-mail: politropotexnis@yahoo.gr

Το 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ STAND UP COMEDY γίνεται σε συνεργασία με το «COMEDY LAB».

Το «Comedy Lab», είναι η γνωστή ομάδα των νέων δημιουργών, που έφτιαξε τα «Σκερτσάκια» & τα «Σφηνάκια». www.ComedyLab.gr. με Πρωτότυπο ελληνικό κωμικό περιεχόμενο – Original Greek Comedy Content, http://www.comedylab.gr

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply