Περιφέρεια Ηπείρου: Ρουχισμός για διάθεση σε ευπαθή άτομα

Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να διατεθούν από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ηπείρου σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, ρούχα τα οποία συγκέντρωσε με πρωτοβουλία της, από προσφορές πολιτών, η εμπορική εταιρεία των Ιωαννίνων «Ζώης Παπαδόπουλος».

Ο ρουχισμός έχει παραδοθεί ήδη στην Περιφέρεια, η οποία προχώρησε στον καθαρισμό, το σιδέρωμα και τη διαλογή τους. Στην πρωτοβουλία αυτή, αναφέρθηκαν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου, ο Αντιπεριφερειάρχης, αρμόδιος για θέματα Υγείας, κ. Οδυσσέας Πότσης καθώς και ο κ. Ζώης Παπαδόπουλος, διευθυντής της ομώνυμης εταιρείας.

Ο κ. Οδ. Πότσης ευχαρίστησε την «Ζώης Παπαδόπουλος» και τη διαφημιστική εταιρεία του Αλέξη Λέφα για την πρωτοβουλία που πήραν. «Έγινε μια μεγάλη συλλογή ρούχων, που είναι έτοιμα να διανεμηθούν από την Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας, όπου υπάρχει ανάγκη», τόνισε ενημερώνοντας παράλληλα και για τη συλλογή μεταχειρισμένου σχολικού υλικού που έχει ήδη ξεκινήσει από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας.

Ο κ. Ζώης Παπαδόπουλος ευχαρίστησε την Περιφέρεια Ηπείρου για την στήριξη στην πρωτοβουλία του, τονίζοντας και τα εξής: «Δεν περίμενα να έχουμε τόσο μεγάλη απήχηση από τον κόσμο. Τα ρούχα που συγκεντρώσαμε ήταν πάρα πολλά. Στόχος είναι να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, που έχει πραγματική ανάγκη».

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply