Περιφέρεια Ηπείρου: Δημοπράτηση έργων

Προς δημοπράτηση ο κόμβος Άρτας:

Θετικές εξελίξεις για την κατασκευή του κόμβου της Άρτας στην Ιόνια Οδού, προέκυψαν από τη συνάντηση που είχε σήμερα στην Αθήνα ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς με τον Γενικό Διευθυντή της ΕΥΔΕ/ΜΕΔΕ κ. Χριστοδουλόπουλο.

Συγκεκριμένα η δημοπράτηση του έργου αναμένεται να γίνει εντός του προσεχούς Σεπτεμβρίου με προϋπολογισμό 10 εκ. ευρώ, που θα διατεθούν από εθνικούς πόρους. Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον Γενικό Διευθυντή ότι η Π.Ε. Άρτας και η Περιφέρεια Ηπείρου θα συνδράμουν την Υπηρεσία, σε οτιδήποτε απαιτηθεί για την ταχύτερη υλοποίηση του έργου.

Προς δημοπράτηση το Δίκτυο ύδρευσης Δ.Ε. Πασσαρώνος και η προμήθεια εξοπλισμού Πολυδύναμου Κέντρου Αλκοολικών:

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη προχωρούν οι διαδικασίες προκήρυξης του έργου «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης περιοχής Λεκανοπεδίου Δημοτικής Ενότητας Πασσαρώνος», προϋπολογισμού 1.090.000 ευρώ. Συγκεκριμένα η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Ηπείρου διατύπωσε σύμφωνη γνώμη (υπό προϋποθέσεις) για τα σχέδια των τευχών δημοπράτησης του έργου, σύμφωνα με τα οποία θα προκηρυχθεί.

Ακόμη, η ΕΔΑ της Περιφέρειας Ηπείρου διατύπωσε σύμφωνη γνώμη (υπό προϋποθέσεις) για τα σχέδια των τευχών δημοπράτησης του έργου «Προμήθεια Εγκατάστασης Ιατροτεχνολογικού ηλεκτρονικού και ηλεκτρικού εξοπλισμού» της πράξης «Κατασκευή και Προμήθεια – Εγκατάσταση εξοπλισμού του Πολυδύναμου Κέντρου Αντιμετώπισης Αλκοολικών και της κρίσης των χρηστών ναρκωτικών στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων». Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 433.323 ευρώ.

 

Tags:

, , , , , , , ,

Leave a Reply