Περιφέρεια: Απάντηση σε κ. Αργύρη

Η Περιφέρεια Ηπείρου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«« O κ. Ευ. Αργύρης συνεχίζει ανεπιτυχώς το ρόλο της Αντιπολίτευσης της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ιωαννίνων. Το χθες αφορά τον ίδιο. Τη Διοίκηση της Περιφέρειας αφορά το αύριο ολόκληρης της Ηπείρου και για αυτό δίνει καθημερινά μάχη. Από τη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, δεν αντιλήφθηκε όμως το βασικότερο όλων: Ότι η Πολιτεία, κάτω από την πίεση της οικονομικής κρίσης και του Μνημονίου, μειώνει συνεχώς τη χρηματοδότηση προς όλες τις Περιφέρειες της Ελλάδας και όχι μόνο της Ηπείρου.

Ο κ. Ευ. Αργύρης εμφανίζεται πρόθυμος μεν στα λόγια για «διεκδικήσεις», ανύπαρκτος όμως στην πράξη, καθώς επί 1 1/2 χρόνο δεν έχει προωθήσει και ούτε έχει ενώσει καν τη φωνή του μαζί με αυτή της πρ. Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, της νυν Περιφέρειας, και των άλλων βουλευτών για ομαλή χρηματοδότηση έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη ή για αποκατάσταση ζημιών.

Ο κ. Ευ. Αργύρης, παρά τις σαφείς απαντήσεις που δόθηκαν στο  χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο για τις «αναθέσεις» και την κατηγορηματική διάψευση ισχυρισμών συμβούλου του, περί δήθεν προφορικών αναθέσεων έργων, επανήλθε σήμερα στο ίδιο θέμα, χωρίς κανένα στοιχείο, παρά μόνο εκφράζοντας ευσεβείς πόθους. Προφανώς εκ φίλων του κρίνει τα αλλότρια.

Ο επικεφαλής της παράταξης «ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ» έχει πάρει απαντήσεις σε ό, τι απορία και ερώτηση έχει καταθέσει ως τώρα.  Η Διοίκηση της Περιφέρειας, καθημερινά καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την οργάνωσή της, βρίσκεται σε πολύ καλύτερο επίπεδο από άλλες της χώρας και κινείται στο πλαίσιο που χαράζουν και κινούνται όλοι οι Περιφερειάρχες και βάσει εκείνων που συναποφασίζονται με τους αρμόδιους υπουργούς.»»

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply