Περιοδείες ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. Ιωαννίνων

Την Τετάρτη 2 Μάη το απόγευμα, κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ επισκέφθηκαν τα χωριά Σταυράκι και Μάρμαρα, με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Άρη Σπέγγο, Αγ. Μαρίνα, Πέραμα, Κρύα, με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Χρήστο Μαντά και Θεριακίσι, Κοπάνη, Βαριάδες, Αχλαδέα, Δερβίζιανα.

Την Πέμπτη 3 Μάη το πρωί κλιμάκιο με επικεφαλής τον Γιάννη Καραγιάννη περιόδευσε στην επαρχία της Κόνιτσας, με επικεφαλής τη Δήμητρα Καστάνη και τον Άρη Σπέγγο στην οδό Ανεξαρτησίας και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και με επικεφαλής την Κατερίνα Αντωνίου στο Δικαστικό Μέγαρο.

Σε όλες τις περιπτώσεις οι εκπρόσωποι του συμμαχικού σχήματος, συναντώντας ένα πολύ καλό κλίμα υποδοχής, μετέφεραν στους πολίτες την αποφασιστικότητα και την αισιοδοξία του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ για την ανατροπή της ταξικής επίθεσης κεφαλαίου, τραπεζών και μνημονιακού μπλοκ και έγιναν αποδέκτες της αγωνίας αλλά και της ελπίδας των κατοίκων για μια δημοκρατική, ρεαλιστική διέξοδο, όπως αποτυπώνεται στις προεκλογικές ενωτικές προτάσεις του συνδυασμού.

Απάντηση στον κ. Τασιούλα:

Τη σκυτάλη των επιθέσεων στον ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία το ΚΚΕ έχει αφιερώσει το 80% της προεκλογικής του δραστηριότητας, πήρε ο υποψήφιος βουλευτής Δημήτρης Τασιούλας. Δεν μας ενοχλεί και τόσο πολύ που ο κ. Τασιούλας θεωρεί ότι δεν είναι «σαν τα μούτρα μας». Μας αρκεί που μας βλέπουν «σαν τα δικά τους μούτρα» οι χιλιάδες πολίτες των Ιωαννίνων, και ανάμεσά τους δεκάδες ψηφοφόροι του ΚΚΕ, που επικοινωνούν μαζί μας στις προεκλογικές περιοδείες, που κατέκλυσαν προχθές την κεντρική πλατεία και προσβλέπουν με αισιοδοξία και ελπίδα στο ενωτικό μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο λαός της Αριστεράς με την ψήφο του θα κρίνει την πολιτική επάρκεια και το ήθος όλων ανεξαιρέτως των ηγεσιών και θα επιβάλει τις εξελίξεις της επόμενης μέρας.

 

Tags:

, , , , , , ,

Leave a Reply