Βιβλιοπαρουσίαση: “Αναζητώντας ένα happy end”

Ένα βιβλίο ανάλαφρο και δροσερό, χαρούμενο και γευστικό…αλλά και με τις αναπόφευκτες στη ζωή γκρίζες πινελιές, να σπάνε, την τόσο ποθητή “μονοτονία” του ροζ! Η ζωή δεν κινείται γραμμικά, η ζωή δεν έχει το ίδιο πλάνο για όλους, η ζωή δεν έχει για εμάς τα ίδια όνειρα με εμάς… τα δικά της όμως ίσως τελικά να είναι πιο όμορφα από ό,τι έχουμε οι ίδιοι ποτέ τολμήσει να ονειρευτούμε.

Το «Αναζητώντας ένα happy end» είναι ένα βιβλίο ρομαντικό, όπως και η ηρωίδα του, η Νανά, και παρουσιάζει την πορεία της και τα εμπόδια που συνάντησε, μέχρι τα 35 έστω, απέναντι στα δικά της όνειρα, στις προσδοκίες της, στις φιλοδοξίες της, στους έρωτες, στη ζωή την ίδια μέσα από την αναζήτηση του δικού της happy end!

“Έγγραφα από μικρή, από τα 15 μου νομίζω. Όχι από χαρά. Τότε, είχα κάνει μια ευχή: αν κάποια μέρα γράψω ένα βιβλίο αυτό να είναι από χαρά, ο λόγος που θα παρακινηθώ να γράψω να είναι από υπερβολική χαρά που δε θα την αντέχω άλλο και θα θέλω να της δώσω μορφή και δύναμη και να την βγάλω από μέσα μου σε λέξεις”, λέει η συγγραφέας. “Και το βιβλίο αυτό, είναι από χαρά γραμμένο”.

Το “Aναζητώντας ένα happy end”, είναι το πρώτο βιβλίο της Μαρίας Κατσικοβόρδου από τις εκδόσεις Andy’s Publishers.

 

Tags:

, , , , , , ,

Leave a Reply