Παραγγελίες και διάθεση τροφίμων “χωρίς μεσάζοντες”

ΙωάννιναΣας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 14 Απριλίου 2013, τα μέλη και οι φίλοι της πρωτοβουλίας πολιτών Ιωαννίνων «Τρόφιμα Χωρίς Μεσάζοντες» θα προχωρήσουν σε διάθεση ποιοτικών και φτηνών ελληνικών προϊόντων στο υπόστεγο του ΚΕΠΑΒΙ-Εθνάρχου Μακαρίου 11. Παραγγελίες μπορείτε να κάνετε από 22/3/2013 έως και 6/4 το μεσημέρι:

1) Τηλεφωνικά στο 26510.71230 τις ώρες 9:00-14:00.
2) Συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική αίτηση παραγγελίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας: http://trofima-xoris-mesazontes-ioannina.blogspot.gr/

Τιμές και προϊόντα:

Η ποιότητα όλων των προϊόντων έχει διασφαλιστεί με υπογραφή συμφωνητικού από όλους τους παραγωγούς καθώς και με την υποβολή όλων των απαραίτητων νόμιμων πιστοποιητικών.

Ελαιόλαδο: Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο φετινής παραγωγής (2012-2013) από τον Νομό Αιτωλοακαρνανίας, σε συσκευασία μεταλλικού δοχείου χωρητικότητας 5Lt στην τιμή των 16 ευρώ.

Ρύζι από Μονοκλησσιά Σερρών σε συσκευασίες 3 κιλών:
α) καρολίνα 1 ευρώ το κιλό,
β) νυχάκι 0,90 λεπτά το κιλό,
γ) κίτρινο 1 ευρώ το κιλό, και
δ) καστανό 0,90 ευρώ το κιλό

Αλεύρι από Τύρναβο σε συσκευασίες 10 κιλών:
α) για όλες τις χρήσεις 0,58 λεπτά το κιλό,
β) σκληρό ( για χωριάτικο ψωμί ) 0.62 λεπτά το κιλό
γ) ολικής 0,70 το κιλό και
δ) καλαμποκάλευρο 0,70 λεπτά το κιλό

Ελιές Καλαμών:
3,5€ το κιλό (χύμα σε σακουλάκι)
Συσκευασίας πλαστικού δοχείου 1,0 Kg στην τιμή των 3,00€ το δοχείο σε άλμη, ξίδι και ελαιόλαδο (καθαρό βάρος 0,650kg).

Ελιές Άμφισσας:
Πράσινες ελιές Άμφισσας, Συσκευασία: Δοχείο πλαστικό, Καθ. Βάρος 2.300γρ. σε αλάτι, νερό, ξύδι και ελαιόλαδο, και η τιμή ανέρχεται στα 6 ευρώ το δοχείο.
Θρούμπες (ζαρωμένες) Άμφισσας, Συσκευασία: πλαστική σακούλα μη αεροστεγή (λόγω μη ολοκλήρωσης της ζύμωσης) σε ξύδι, ελαιόλαδο και ρίγανη με δυνατότητα επιλογής βάρους
και η τιμή ανέρχεται στα 3 ευρώ το κιλό.
Μαύρες ελιές Άμφισσας, Συσκευασία: Δοχείο πλαστικό, Καθ. Βάρος 2.300γρ. σε αλάτι, νερό, ξύδι και ελαιόλαδο, για να είναι έτοιμες για κατανάλωση και η τιμή ανέρχεται στα 7 ευρώ το δοχείο.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ:
1. Οι τιμές είναι τελικές για όλα τα προϊόντα (περιλαμβάνουν τον ΦΠΑ).
2. Κατά την πώληση θα εκδίδονται οι υποχρεωτικές από τον νόμο αποδείξεις εκτός αν πρόκειται για αγρότες ειδικού καθεστώτος για τους οποίους ο νόμος επιτρέπει τη διάθεση των προϊόντων επί αυτοκινήτου χωρίς την έκδοση οποιουδήποτε παραστατικού.
3. Οι παραγωγοί θα διαθέτουν κατά την πώληση όλα τα απαραίτητα νόμιμα πιστοποιητικά για την ποιότητα του προϊόντος και τη νομιμότητα της μεταφοράς και πώλησης.

 

Tags:

, , ,

Leave a Reply